Fotbal intern

Mititelu dă de pământ cu autorităţile locale! ”Au consumat 800.000 de euro! Trebuie refăcut totul de la 0!”

"Am vizitat stadionul înainte de inaugurare, am spus de acum 4 luni că vor fi probleme”, a spus Mititelu.
28.03.2018 | 19:33
Mititelu da de pamant cu autoritatile locale Au consumat 800000 de euro Trebuie refacut totul de la 0

Adrian Mititelu a vorbit despre banii care au fost aruncaţi pe gazonul de pe arena ”Ion Oblemenco”, dar a vorbit şi despre tratamentul la care au fost supuşi susţinătorii lui FC U Craiova la amicalul dintre România şi Suedia, scor 1-0.

“Am vizitat stadionul înainte de inaugurare, am spus de acum 4 luni că vor fi probleme. Am experienţă, îmi dau seama când nu e bine făcut un lucru. Ca să vă dau nişte cifre, de când a pus gazonul şi până acum s-au consumat 250.000 de euro! Bani pentru energie. E vorba despre încălzirea subterană şi acele lămpi supraterane care încălzesc. Plus cât a mai costat şi gazonul. Vorbim despre sume astronomice. Preţul oficial al gazonului este 500.000 de euro. Îţi spun pe propria răspundere că s-au consumat cel puţin 800.000 de euro cu gazonul. Trebuie refăcut totul de la 0!”.

Mititelu: “Nicio echipă din România nu are 3000 de ultraşi la un meci”

Ultraşii din Peluza Sud ’97, nucleul dur al galeriei oltene care a rămas alături de FC U Craiova în Liga a 4-a, a fost la prima apariţie pe noul “Ion Oblemenco”. Prezenţa lor nu a trecut neobservată. “Câţi oameni susţin FC U Craiova şi câţi sunt de partea cealaltă? Cei din Peluza Nord au venit cu difuzoare ca să se facă auziţi. Celor de la Peluza Sud le-au luat tot ce aveau pregătit pentru arsenalul de meci. Nu mă refer la torţe sau petarde. La portavoci şi ce mai este. Iată că nu sunt 200-300 de nebuni cum spuneau ei. Sau drogaţi, că şi aşa le mai spun. Au fost 3000 de ultraşi! Acei 3000 sunt simpatizanţii echipei FC U. Nicio echipă din România nu are 3000 de ultraşi la un meci. Şi atenţie, nu a jucat FC U Craiova. Ei acum au găsit o fereastră ca să intre pe stadion şi să se manifeste”.