FANATIK.RO a avut dreptate! Ruptură Mititelu – Condescu! Reacţiile celor doi aruncă Bănia în AER! Olguţa JUBILEAZĂ!

UPDATE 22:00 / “Lucrurile sînt normale din partea domnului Mititelu, la cît de mare este iubirea pentru Universitatea. Noi sîntem aici să-l sprijinim …  Ceea ce am promis am făcut! Are...
13.02.2014 | 22:00
FANATIKRO a avut dreptate Ruptura Mititelu  Condescu Reactiile celor doi arunca Bania in AER Olguta JUBILEAZA
ADVERTISEMENT

UPDATE 22:00 / “Lucrurile sînt normale din partea domnului Mititelu, la cît de mare este iubirea pentru Universitatea. Noi sîntem aici să-l sprijinim …  Ceea ce am promis am făcut! Are dreptate, niciodată nu s-a pus problema ca această societate să aibă 33.33 la sută din FC U Craiova. Scopul este acela de a exista o singură echipă în primul eşalon fotbalistic, iar asta este dorinţa tuturor celor care ţin cu această echipă. Domnul Mititelu poate ţine singur echipa, dar în această perioadă îi este imposibil. Cînd dînsul va decide că nu mai are nevoie de această asociaţie nu va fi nicio problemă, ne vom da la o parte, înseamnă ca echipa va fi pe un drum bun. Se vedem ce va aproba Tribunalul, mîine, unde vom juca şi ce decizie se va lua cu acel program de restructurare al clubului“, a declarat Condescu pentru Sport Total FM.

UPDATE 17:15“Înţelegerea cu Marin Condescu a suferit modificări. El a deviat de la planul inţial. Niciodată nu am spus că dau acelei asociaţii 33 la sută din acţiuni. Universitatea Craiova are nevoie de bani, nu de asociaţii. Condescu m-a contactat pe mine prin intermediul lui Săndoi. A spus la început că are sponsori care vor să ajute echipa la greu şi că poate să aducă jucători împrumut de la Pandurii, jucători care nu au mai venit. De aici s-a plecat, dar apoi a preluat discuţia mea despre planul de reorganizare şi s-a ajuns la discuţia cu 33 la sută din acţiuni pentru Ascociaţie. Să dai acţiuni gratis toată lumea vrea. Domnul Condescu este într-o oarecare eroare. N-a avut mandat de la mine să vorbească de reorganizarea clubului. Eu chiar vreau să dau acţiunui suporterilor, dar unei asociaţii agreate de mine, cu un statut bine stabilit. O să dau 33 la sută din acţiuni asociaţiei cînd va avea 10.000 de membri, iar cînd o să aibă 25-30 000 le dau chiar 51 la sută. Sînt zvonuri că Marin Condescu ar fi fost trimis de Mihai Rotaru de la CS U, dar eu nu cred asta. Am înţeles că a avut patru-cinci întîlniri cu el. Cu mine s-a văzut de două ori. Dacă cineva şi-a imaginat că pot fi păcălit cu o asociaţie, s-a înşelat“, a spus Adrian Mititelu la Radio GSP.

ADVERTISEMENT

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Relaţia dintre Adrian Mititelu şi Marin Condescu, patronul, respectiv noul manager general de la FC U Craiova, pare, cel puţin la nivel declarativ, OK. În realitate, colaborarea dintre cei doi riscă să se încheie definitiv dintr-un moment în altul chiar dacă aceştia nu s-au războit mediatic. Motivul e incredibil. Mititelu refuză încă să semneze contractul cu fostul lider al gorjenilor, cel care prevede condiţiile în care noua Asociaţie a Suporterilor, înfiinţată la Bucureşti, va finanţa pînă la vară clubul FC Universitatea Craiova. FANATIK.RO vă prezintă motivele pentru care Mititelu ezită să îşi pună semnătura pe contractul respectiv şi care l-au făcut pe Marin Condescu să refuze pînă acum să investească vreun ban sau să plătească vreun salariu jucătorilor lui Nicolo Napoli.

ADVERTISEMENT

L-a speriat ginerele lui Florin Marin

De mai bine de două săptămîni, cîţiva membri ai Asociaţiei Suporterilor Universităţii Cariova au încercat să îşi găsească sediu în Bucureşti. Condescu le-a recomandat un personaj care i-a ridicat imediat semne de întrebare lui Mititelu. “Adriane, vezi că Marin Condescu cu suporterii Craiovei din Bucureşti vor să îşi ia sediu chiar la birourile care îi aparţin ginerelui lui Florin Marin. E clar, aştia sînt mînă în mînă cu Piţurcă şi cu Rotaru (n.r. – patronul rivalei CS U Craiova) şi vor să te facă”, i-au transmis apropiaţii lui Mititelu. Noua Asociaţie a Suporterilor Olteni nu şi-a mai luat sediu în locaţia respectivă.

Condescu a refuzat să achite cazarea pentru primul cantonament

“Prietenii” lui Marin Condescu l-au alarmat apoi pe Adrian Mititelu că fostul conducător al gorjenilor nu a scos nici un ban din buzunar de cînd a fost investit manager general la FC Universitatea Craiova. Din acelaşi motiv, Marcel Iancu, preşedintele “alb-albaştrilor”, a refuzat să îndeplinească în urmă cu două săptămîni un ordin dat chiar de Condescu. Fostul preşedinte de la Pandurii i-a cerut lui Iancu, prin intermediul directorului sportiv Ştefan Nanu, să părăsească hotelul din Craiova unde elevii lui Nicolo Napoli au fost cazaţi în primul cantonament. “Adrian, Condescu a  bătut palma cu patronul hotelului respectiv. S-a înţeles să plătească 50 la sută din suma toatală, pe data de 31 ianuarie, iar restul de sumă, pe data de 5 februarie. Este vorba de 264 milioane de lei vechi, însă acum ne cere să plecăm din acest cantonament după doar trei zile şi să ne vedem la Cisnădie”, au fost informaţiile care au ajuns la urechile lui Mititelu.”Rămîneţi pe loc, nu pleacă nimeni din cantonament”, i-a ordonat ulterior Mititelu lui Iancu.

ADVERTISEMENT

Al doilea “scurtcircuit”

Al doilea “scurtcircuit” dintre Mititelu şi Condescu a survenit vinerea trecută, cînd Condescu a insistat să trimită echipa în cantonament la Cisnădie, dar Mititelu s-a opus. Mititelu a decis ca echipa să rămînă să efectueze un al doilea cantonament tot la Craiova. În Bănie se judecă în aceste zile două procese care teoretic ar putea decide soarta Craiovei pe plan local, iar Mititelu vrea să-i pună pe jucători să vină să-l susţină în faţa instanţei.

Va cumpăra Rotaru acţiunile de la suporteri?

Principalul motiv care îl determină pe Adrian Mititelu să ezite să îi semneze lui Condescu actul cerut, pentru a putea să urgenteze finanţarea echipei prin intermediul noii Asociaţii a Suporterilor, este legat de numele lui Mihai Rotaru. Informaţia că Marin Condescu s-a întîlnit de mai multe ori în ultimul timp cu patronul celor de la CS U Craiova i-a dat fiori patronului Ştiinţei. Cu toate că fostul şef al gorjenilor are un act la mînă din partea lui Mititelu să negocieze cu posibilii investitori la FC U din vară, patronul Craiovei nu vede cu ochi buni asocierea cu Mihai Rotaru. Mititelu a promis că, din vară, va cesiona noii Asociaţii a Suporterilor 33 la sută din acţiunile clubului, 33 la sută le va opri el, iar alte 33 la sută le va da unui alt posibil investitor. Mititelu se teme că Mihai Rotaru va cumpăra unul dintre pachetele de 33 la sută din acţiuni, dar va da bani şi pe procentele care vor reveni fanilor. În aceste condiţii, Mititelu ar putea pierde pachetul majoritar de acţiuni şi ar fi “deposedat” de club. Mititelu se mai teme ca noua Asociaţie a Suporterilor, odată intrată în colaborare cu Rotaru, va recunoaşte CS U ca singura echipă a oraşului Craiova.

ADVERTISEMENT

L-au bănuit pe Condescu că a vrut să scoată intenţionat echipa din oraş

FANATIK.RO a aflat că apropiaţii lui Adrian Mititelu i-au transmis acestuia că nu înţeleg de ce managerul general al Universităţii Craiova, Marin Condescu, nu a făcut nimic legat de revenirea echipei pe Ion Oblemenco. “Adrian, tu eşti patronul , tu decizi. Însă de ce Marin Condescu nu s-a bătut deloc pentru revenirea echipei pe Ion Oblemenco? De ce a pomenit că noi putem să jucăm la Severin, Sibiu sau Cisnădie, iar pentru a juca pe stadionul pe care toată lumea îşi doreşte, pe Ion Oblemenco, nu face nimic. Parcă zici că vrea special să nu jucăm în Craiova. Universitatea Craiova trebuie să joace doar în Craiova. Să dea Dumnezeu să aducă bani la echipă, dar noi nu credem că o să facă acest lucru. Deja au trecut mai bine de trei săptămâni de cînd tu l-ai anunţat ca noul manager al echipei, iar el nu a scos un leu pentru plata salariilor jucătorilor sau pentru strictul necesar al echipei. Nu a cheltuit nici măcar 5 lei. În plus, Vranjkovic şi Adrovic, jucători pe care el i-a promis că îi va aduce la echipă, nici pînă la ora asta nu au ajuns sub comanda lui Napoli“, s-au plîns apropiaţii patronului echipei din Bănie.

Se teme să nu fie “ţepuit” ca Piţurcă

Marin Condescu i-a dat lui Mititelu un document prin care l-a înşiinţat care sînt condiţiile sale ca Asociaţia Suporterilor să poată investi în cel mai scurt timp la echipă. “Adrian, eu nu îţi pot da nici un ban împrumut. Eu voi investi la echipă doar legal. Uită-te bine pe aceste documente, consultă-le cu avocaţii tăi, ataşează ce doreşti tu în ele, cîte puncte vrei tu. Însă eu doar în condiţiile astea îţi pot susţine echipa financiar pînă la vară. Apoi, din vară vom vedea ce se va întîmpla cu acţiunile pe care tu ai zis că le vei da Asociaţiei Suporterilor”.
FANATIK.RO a aflat că Mititelu i-a cerut împrumut 60.000 de euro lui Condescu pentru a putea continua activitatea financiară a echipei încă două luni de zile. Însă fostul lider sindical al gorjenilor nu a dorit să îi dea în acest fel banii patronului Ştiinţei. Mai mult, surse din anturajul lui Condescu ne-au dezvăluit că acesta nu doreşte să investească, bazîndu-se doar pe promisiunile lui Mititelu. “Eu nu vreau să păţesc ce a păţit Piţurcă. Nu vreau să arunc cu banii pe fereastră şi să nu am nici o acoperire”, le-a  spus Condescu apropiaţilor.

“Asocierea poate ţine o zi, o lună, două sau trei”

Contactat de FANATIK.RO, Marin Condescu a confirmat că implicarea sa financiară la FC U Craiova s-ar putea face doar în anumite condiţii. ” Asocierea cu domnul Mititelu poate ţine o zi, o lună, două sau trei. Dînsul ştie ce are de făcut, iar eu ştiu ce am de făcut. Oricum eu nu o să mă apuc să umblu cu şacosa cu bani prin Craiova. Atîta aşteaptă unii pe acolo”, a încheiat managerul Universităţii Craiova. Marin Condescu i-a solicitat lui Marcel Iancu situaţia salarială a jucătorilor lui Nicolo Napoli pentru a cunoaşte exact care sînt contractele acestora. Însă, n-a primit nimic de la preşedintele clubului.

Nu există nici un contract pe care ar trebuie să îl semnez, e o aberaţie. Cum să îmi impună mie Condescu să semnez ceva? Sînt tot felul de persoane care au interesul să lanseze astfel de zvonuri – Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: