Mititelu vorbeşte despre sinucidere şi despre problemele de familie

adrian mititelu, interviu, universitatea craiova

Interviu exclusiv cu Adrian Mititelu despre războiul Craiovei, CS U – FC U. Viaţa sa dusă la extrem, de la cutremurul din 2011 până acum, legături politice, episoade secrete, culise formidabile, acuze fără precedent.

Adrian Mititelu a povestit într-un interviu acordat în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO (vezi detalii aici) despre un moment foarte greu din viaţa sa, a răspuns la întrebarea "v-aţi gândit să vă puneţi laţul în gât?", dar a povestit şi cum a perceput familia sa totul.

"Astea sunt nişte aberaţii! Eu sunt un om foarte puternic şi nu am cum să mă sinucid. Pentru că ştiu că la final voi câştiga acest război! E doar o chestiune de timp. Asta este, de fapt: am pierdut timpul! Ei au scăpat datorită unei împrejurări fericite. Curtea Constituţională a scos anumite fapte de abuz. Dacă nu era acea hotărâre, altfel vorbeam acum. Dar nu e gata! Am început procesul în civil la Curtea Bucureşti, dar asta nu înseamnă că ei nu vor plăti pentru ce au făcut. Sandu, Dragomir şi ceilalţi nu mai pot răspunde penal, dar nu au fost absolviţi de răspundere civilă.

Mititelu: "Nu mai sunt aşa mânios ca înainte"

Bineînţeles că au fost destule reproşuri din partea familiei, nu pot să le spun acuze. Am trecut prin momente foarte grele. Sunt chestiuni pe care nu pot să le spun public, credeţi-mă! Nu mi-a fost uşor deloc. La început mi-a fost mai greu, dar apoi m-am obişnuit. Ştiţi cum se spune: ce nu te omoară te întăreşte! Nu vreau nici să mă plâng, pentru că am văzut şi sunt conştient că altor oameni li se întâmplă lucruri şi mai grave în viaţă. Mulţumesc lui Dumnezeu că sunt sănătos! Sau cel puţin aşa cred...

Nu mai sunt aşa mânios ca înainte. Eu mi-am căutat singur această situaţie, pentru că am fost chiar un naiv care s-a bazat pe anumite reguli ale democraţiei şi ale legilor. Dar mergem înainte, avem şi alte soluţii, aşteptăm şi de la CEDO anumite răspunsuri. Meciul se joacă! În final sunt convins că se va ajunge la o reparaţie cât de cât a ceea ce s-a întâmplat", a spus Mititelu pentru FANATIK.RO.