Fanatik Show

Mititelu dezlănţuit: “Sper să mă abţin de la lucruri urîte”

Adrian Mititelu a răspuns dur acuzelor venite din partea conducerii lui CSU Craiova, îndeosebi celor ale preşedinteului Pavel Badea. ...
19.08.2013 | 23:56
Mititelu dezlantuit Sper sa ma abtin de la lucruri urite
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a răspuns dur acuzelor venite din partea conducerii lui CSU Craiova, îndeosebi celor ale preşedinteului Pavel Badea. 

“Sînt nişte diversiuni ordinare, care au început de acum doi ani.  Badea a ajuns să facă nişte lucruri de nici nu-mi vine să cred. Badea n-are nici un document. Eu am prezentat pe site toate actele. Domnul Badea, din dorinţa nebună de a fi conducător de fotbal, calcă pe cadavre. A intrat într-un joc care se va temina foarte urît pentru el. Va avea de suferit brandul Universitatea Craiova. Urmează lucruri grave. Nu se va termina aşa, nu vreau să ies din istoria asta umilit. Vreau să ies cu fruntea sus din povestea asta, toţi vor plăti. Sînt la capătul răbdării, aştept ca justiţia să dea un verdict”, a declarat, nevos din cale afară, Mititelu, în direct la FANATIK SHOW.

ADVERTISEMENT

“Simt că îmi pierd controlul”

“Mă rog de la Dumnezeu să mă abţin de la lucuri urîte. Simt că îmi pierd controlul. Nişte impostori spun că sînt Universitatea Craiova. O firmă înfiinţată în august 2012 susţine că este Universitatea, echipa înfiinţată în 1948. Mi-au închis porţile la stadionul unde am investit şi unde am pus casa gaj. Nu am ce să fac. Stau şi mă uit şi n-am ce să fac. Care suporteri trimişi de mine? Galeria a venit şi m-a înjurat la toate amicalele pe care le-am avut. Dacă existau suporteri adevăraţi ai Craiovei, era ca la Rapid. Închipuiţi-vă ce era dacă era scoasă Rapidul din campionat!”, a continuat Mititelu.

“Îşi închipuie ei că se va întîmpla asta, vor să alerteze jandarmeria. Ei n-au curajul să iasă în faţa lumii. Fug de realitate, de adevăr. Impostori fără perdea. Tu, care ai fost preşedinte la Universitatea Craiova, care ai jucat aici, vii să zici că alt club e Craiova. Ce se întîmplă la Craiova acum se poate întîmpla la Steaua, la Dinamo, la CFR. În nebuniile lui, Piţurcă îmi spunea acum 7-8 ani că «Vine generalul cutare şi face Steaua aia adevărată la care să fiu eu şef!». Toţi ciobanii şi foştii mei angajaţi care-mi pupau mîinile vin şi mă atacă. Care îmi luau scamele de pe mine. Dacă nu era Universitatea Craiova, nu se mai auzea de ei. Clubul i-a făcut mari pe ei, nu ei pe club”, a mai răbufnit patronul “vechii Ştiinţa”.

ADVERTISEMENT

“Mircea Sandu a băgat dihonia în Craiova”

“Este o umilire a clubului, care va costa clubul şi va terfeli acest brand la un nivel foarte ridicat. Nebunia va continua 7-8 luni de zile. E o complicitate generală, făcută printr-o comandă politică. Se încearcă o mistificare a adevărului. Nu poţi să vii cu tupeu bagabonţesc şi să spui că tu eşti Universitatea Craiova. Îmi vine să plîng şi să ţip. E ca în anii 50. Îmi aduc aminte ce-mi spunea bunicul meu, care a făcut 8 ani de puşcărie politică, despre acei ani. Cei care au fost în acea conducere fantomă (n.r. + la conferinţa celor de la CS U CRaiova), ei trebuiau să fie primii care să sprijine Craiova”, a mai “tunat” Mititelu.

“Pavel Badea n-a dat nicio declaraţie contra dezafilierii. Mircea Sandu a reuşit să bage dihonia în Craiova, să ne facă să ne omorîm între noi, ca să nu mai avem resurse fizice în războiul cu el. Vă spun că singura şansă să se echilibreze situaţia, este ca justiţia şi DNA-ul să facă lumină. Se întîmplă infracţiuni greu de imaginat. Am investit toată averea familiei, şi vin nişte şmecheri politici să-mi facă rău. La ora asta, primarul Olguţa Vasilescu a început o campanie de blocaj economic cum nu vă puteţi închipui. Mi-au blocat afaceri de milioane de euro. E un şantaj pe faţă. Mi se cere prin interpuşi să renunţ la Universitatea Craiova, pentru că altfel mă vor distruge”, a încheiat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

 

VEZI VIDEO: