RĂZBOI cu Marin Condescu: “A FUGIT, m-a PĂCĂLIT!”

Daniel Vlad   
în Carousel hot news
18/02/2014, 16:40
RĂZBOI cu Marin Condescu: “A FUGIT, m-a PĂCĂLIT!”
Adrian Mititelu (patron Universitatea Craiova).

Adrian Mititelu şi Marin Condescu sînt pe cale să rupă colaborarea! Imediat după ce a aflat decizia Tribunalului Dolj, potrivit căreia FC U Craiova nu poate intra pe Oblmenco, patronul echipei a avut o reacţie dură la adresa lui Marin Condescu.

De la ce a plecat tot ? “Nu am mai discutat cu el la telefon de cînd a plecat de la mine din birou, de duminică! Condescu m-a lăsat cu ochii în soare”, a spus Mititelu pentru FANATIK.RO. Supărarea a plecat de la faptul că, duminică, Condescu şi Mititelu au negociat şi transferul lui Vranjkovic. Fostul preşedinte al formaţiei Pandurii a dispărut însă din senin de la negocieri, potrivit lui Mititelu. “După ce am negociat vreo şapte ore la mine în birou cu el, i-am semnat şi contractul că se poate alătura Craiovei cu asociaţia suporterilor, sub pretextul că pleacă la Severin cu cîteva probleme personale,  m-a lăsat pe mine şi pe Vranjkovic şi încă două persoane în birou şi nu a mai dat vreun semn de viaţă!”, a explodat Mititelu, în exclusivitate, pentru FANATIK.RO.

“Mai mult, săracul Vranjkovic cînd a primit contractul să-l semneze, mi-a cerut bani le semnătură, de care eu nu am ştiut, şi pe care Condescu probabil i-a promis! Nu am vrut să dau crezare zvonurilor, dar eu lui Condescu i-am făcut toate poftele doar ca el să vină la Craiova şi să investească cu sponsorii pe care a zis că-i aduce la echipă. Din păcate cît a fost prezent la Craiova, domul Condescu a adus numai haos, atît în rîndul suporterilor, cît şi în rîndul jucătirilor, cărora personal le-a spus că-şi primesc salariile. De unde?!“, a mai spus Mititelu.

Patronul oltenilor a comentat şi decizia Tribunalului Dolj. “Am pierdut procesul, însă nu acest lucru era important pentru mine. Chiar dacă eu cîştigam, tot nu puteam să intru pe Oblemenco, important este pentru mine procesul din martie. Atunci, dacă eu cîştig, imediat pot intra pe stadion”, a încheiat Mititelu.

Închide ×