Stiri sportive

VIDEO/ REACŢIA lui Mititelu cînd a INTRAT pe Oblemenco

UPDATE Ora 19:00 / Imagini de la antrenamentul făcut azi e trupa lui Nicolo Napoli pe stadionul Ion Oblemenco....
25.11.2013 | 16:33
VIDEO REACTIA lui Mititelu cind a INTRAT pe Oblemenco
ADVERTISEMENT

UPDATE Ora 19:00 / Imagini de la antrenamentul făcut azi e trupa lui Nicolo Napoli pe stadionul Ion Oblemenco.

Sursa foto: ghidsportiv.ro

DSC_1067DSC_1072DSC_1075DSC_1081DSC_1066ucv1

UPDATE Ora 18:00 / Adrian Mititelu a anunţat pe siteul oficial că partida cu Minerul Motru se va disputa sîmbătă, de la ora 19:00, pe stadionul Ion Oblemenco! Situaţia nu este însă atît de simplă, prin prisma deciziei de la Comisia de Disciplină a FRF, prin care a fost interzis clubului să dispute 4 jocuri pe teren propriu, decizie care însă a fost atacată de Mititelu direct în instanţele civile, pe 30 octombrie, la Judecătoria sector 2, fără a se mai adresa la Comisia de Recurs! (VEZI DETALII)

ADVERTISEMENT

Mititelu a cerut acestei instanţe civile suspendarea hotărîrii Comisiei de Disciplină a FRF, patronul juveţilor invocînd faptul că simpla atacare a acestei decizii disciplinare îi suspendă efectele pînă la judecarea sa! FRF a luat act de ordonanţa preşedinţială şi a programat jocul FC U Craiova – ASA Tg. Mureş la Severin, locul considerat teren propriu al oltenilor!

Totuşi, la termenul din 22 noiembrie al cererii de suspendare (vezi mai jos), clubul patronat de Adrian Mititelu şi-a retras cererea de la Judecătoria sector 2, astfel că acum se pune întrebarea dacă jocul următor de pe teren propriu, programat sîmbătă, 27 noiembrie, cu Minerul Motru, va fi programat pe stadionul Ion Oblemenco sau nu, pentru că, prin retragerea cererii de suspendare a efectelor deciziei Comisiei de Disciplină a FRF, automat s-a reactivat decizia Comisiei de Disciplină a FRF de suspendare a propriului teren pentru 4 etape.

ADVERTISEMENT

Cert este că tot hăţişul juridic al speţei este extrem de încurcat, iar FRF evită să ia o decizie sau să comenteze situaţia, inclusiv prin prisma procesului penal în care Mircea Sandu şi FRF au calitatea de inculpaţi în deja celebrul dosar penal al excluderii Craiovei!

Rămîne de văzut în zilele următoarea dacă FRF va programa pe Oblemenco sau nu următorul joc de pe teren propriu, cu Minerul Motru al celor de la FC U Craiova, atîta timp cît Adrian Mititelu a intrat astăzi pe stadion!

ADVERTISEMENT

motru

UPDATE Ora 16:30 / Primăria Craiova va înainta o plîngere penală împotriva executorului judecătoresc Ion Raicu!  “Plîngerea este deja pregătită. Este un abuz fără margini. Executorul judecătoresc a făcut un proces verbal pe genunchi pe care i l-a înmînat direct lui Mititelu. Nimeni nu a primit copii ale acestui document!” au declarat reprezentanţii Primăriei pentru micapi.ro

UPDATE Ora 15:40 / Team managerul CS U Craiova, Silvian Cristescu, a declarat pentru FANATIK că stadionul va fi dărîmat! “Bravo lui că a intrat! Dar să se bucure cît mai are timp, că în curînd stadionul va fi dărîmat! N-o să mai joace nici el nici noi pe el! Sînt dezamăgit de 2 lucruri: că nu l-am învins şi că un proiect solid şi serios nu a prins la public! Dacă am fi cîştigat, noi am fi fost aplaudaţi”

ADVERTISEMENT

UPDATE Ora 15:35 / Jucătorii lui Nicolo Napoli sînt aşteptaţi la antrenament la ora 17:00! Deja cîţiva fani sînt pe stadion, avînd trecere liberă în Complex!

UPDATE Ora 15:20 / Mititelu

Gazeta de Sud Gazeta de Sud

a intrat pe stadion! “Actele sînt gata! CS U Craiova nu va mai juca niciodată aici!”

 

UPDATE Ora 15:00 / Adrian Mititelu s-a exprimat faţă de persoanele care sînt la stadion că a chemat echipa la antrenament pe Oblemenco, executorul încheind procesul verbal de punere în executare a sentinţei Tribunalului Dolj! În acest moment, Mititelu se află pe tunelul de acces de la vestiare spre teren!

–––-
Adrian Mititelu se află în acest moment în incinta stadionului Ion Oblemenco, în zona tabelei de marcaj, împreună cu executorul judecătoresc Ion Raicu de la Severin. Cei doi se ceartă cu reprezentanţii Primăriei, finanţatorul alb-albaştrilor sperînd că de această dată va reuşi în cele din urmă să revină oficial pe arena de unde în urmă cu patru luni de zile a fost evacutat. La faţa locului sînt prezenţi şi jandarmii.

ADVERTISEMENT