Fotbal intern

Mititelu: “FRF a cheltuit 4 milioane de euro în procesele cu Universitatea Craiova!”

Adrian Mititelu a trebuit să se lupte în instanţele civile din România cu avocaţi celebri de la noi din ţară care au reprezentat FRF în procesul dezafilierii Universităţii Craiova....
22.06.2016 | 17:17
Mititelu FRF a cheltuit 4 milioane de euro in procesele cu Universitatea Craiova

Adrian Mititelu a trebuit să se lupte în instanţele civile din România cu avocaţi celebri de la noi din ţară care au reprezentat FRF în procesul dezafilierii Universităţii Craiova.

Astfel că, omul care s-a ocupat aproximativ 10 ani de destinele FC U a dezvăluit pe pagina sa de facebook şi ce sume de bani au cheltuit în cinci ani de zile şefii FRF. Cu toate acestea Tribunalul Bucureşti i-a dat cîştig de cauză Universităţii Craiova, iar FRF, LPF, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir trebuie să plătească în solidar clubului din Bănie peste 220 de milioaane de euro. La rîndul său, Adrian Mititelu a fost apărat în cea mai mare parte a proceselor de consilierul juridic, Mircea Moise, după ce avocatul Marius Vărgatu s-a retras din diferite motive din tabara oltenilor.

“Exploziv! Ştiti ce sumă de bani a cheltuit FEDERATIA ROMÂNA DE FOTBAL din 2011 Şi pînă in prezent cu avocaţii pentru litigiile legate UNIVERSITATEA CRAIOVA? Ei bine peste 4 miloane de euro!!!!!! Da ,aceasta este suma …… Cei mai mulţi bani au fost plătiţi către TUCA/ZBÂRCEA şi asociaţii, însa au primit sume consistente şi avocaţii ION CAZACU,CRISTIAN ENE si VIOREL ROŞ”, a anunţat Mititelu.