Gică Craioveanu, făcut praf de Mititelu: “Era în stare de ebrietate!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
28/03/2018, 23:45
Gică Craioveanu, făcut praf de Mititelu: “Era în stare de ebrietate!”

La meciul amical disputat de echipa naţională a României împotriva Suediei, scor 1-0, Gică Craioveanu a fost huiduit de suporterii lui FC U minute în şir în timp ce acesta se afla şi i-au strigat: “Mercenarule! Clonatule!”.  

Adrian Mititelu a reacţionat şi le-a sărit în apărare fanilor de la FC U. Mai mult, patronul echipei din Liga 4 susţine că Gică Craioveanu “e vândut” şi că fostul fotbalist “era în stare de ebrietate”  şi i-a provocat pe suporteri.

“Craioveanu nu era într-o stare prea bună!”

“Gică Craioveanu e vândut din 2013. El i-a provocat pe suporteri. Din câte ştiu, era în stare de ebrietate. Eu ştiu ce a făcut înainte de meci. A fost la masă cu nişte persoane pe care eu le cunosc. Nu era într-o stare prea bună. Ştia că asta se va întâmpla. A venit intenţionat pe teren. Nu mai era Craioveanu cel de dimineaţă”,  declarat Mititelu pentru un post de televiziune.

Ştirea MOMENTULUI

Billel Omrani, pus la zid de conducere! ”Nu aleargă deloc”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×