Fotbal intern

Mititelu, interzis pe Oblemenco. Răspunsul oficial al Primăriei din Craiova

30.05.2018 | 23:27
Mititelu, interzis pe Oblemenco. Fotbaliștii lui FCU nu pot juca meciul de baraj pe unul dintre cele mai frumoase stadioane din România

UPDATE, ora 23:28. A venit și răspunsul oficial al Primăriei la cererea lui Adrian Mititelu de a putea disputa barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Primăria nu permite accesul echipei pe noul stadion, iar principalul motiv pentru care Mititelu nu poate avea acces pe noul stadion sunt datoriile pe care le are la Primărie. În documentele pe care le puteți consulta în GALERIE FOTO (sus) se menționează faptul Adrian Mititelu are o datorie de aproximativ 350.000 de euro către autoritățile locale.


Mititelu, interzis pe Oblemenco. Finanțatorul clubului FC U Craiova a primit o veste proastă din partea Primăriei din Bănie după ce a fost anunțat că nu i se permite dreptul echipei sale să dispute meciul de baraj pentru promovarea în Liga 3 pe stadionul pe care joacă și echipa lui Mihai Rotaru.

Adrian Mititelu a decis în vara anului trecut să o ia de la zero în fotbal și a ales să înceapă cu FC U Craiova din Liga 4. Patronul clubului din Bănie a fost convins că o să pornească o nouă luptă grea și a mărturisit încă de la început că se așteaptă la tot felul de piedici din partea autorităților locale.

Mititelu, interzis pe Oblemenco. Decizia care i-a înfuriat pe fanii lui FCU!

Și a avut dreptate! Patronul lui FC U Craiova 1948 a solicitat în repetate rânduri autorităților locale permisiunea ca echipa pe care o finanțează să joace pe stadionul Extensiv meciurile de pe teren propriu din Liga 4, dar nu i s-a permis acest lucru. Ulterior conducerea alb-albaștrilor a cerut să li se acorde dreptul elevilor lui Nicolo Napoli să joace pe noul “Ion Oblemenco” meciurile de acasă. Nici acest lucru nu i s-a permis. Nu în ultimul rând, după ce CS U Craiova a început să joace pe această arenă, deși nu are contract de exclusivitate, Adrian Mititelu a solicitat Primăriei din Craiova ca FC U să dispute meciul de baraj de pe 23 iunie, dar și partidele de pe teren propriu din Liga 3 pe Oblemenco. Totul a fost cerut să se facă cu plata înainte.

FANATIK.RO a aflat că după câteva săptămâni de așteptare răspunsul primit de către Mititelu în cursul zilei de marți a fost unul care i-a întristat pe toții suporterii lui FC U Craiova dar și pe jucătorii lui Nicolo Napoli. Primăria din Bănie nu a acceptat cererea lui Mititelu deoarece a constatat că pe actele noii socități, care finanțează actuala echipă din Liga 4, sunt în mare parte aceleași persoane care au figurat și la conducerea societății FC Universitatea Craiova care ulterior a intrat în faliment, după o decizie luată de judecătorii de la Tribunalul Brașov. Mai mult, lui Adrian Mititelu i s-a reproșat că vechea societate a clubului FC Universitatea Craiova a avut datorii mari neachitate, până la intrarea în faliment, față de autoritățile locale, iar eliminarea sa de pe Oblemenco s-a făcut doar cu ajutorul deciziilor judecătorești. În acest moment FC U Craiova 1948 este deja cu un picior în Liga 3, iar suporterii din Peluza Sud 97 se pregătesc de meciul tur de baraj, cel care trebuie să se dispute pe 16 iunie la Cornești, urmând ca returul să se joace cel mai probabil pe stadionul Aripile din Craiova.

Nu în ultimul rând lui Adrian Mititelu i s-a mai transmis că gazonul de pe Oblemenco o să intre într-o oarecare refacere, iar ulterior acesta trebuie protejat pentru disputarea meciului din Supercupa României dintre CS U Craiova și CFR Cluj.