Mititelu îşi face treaba. “Suntem cu salariile la zi. Abia aştept să revin pe teren”

Daniel Vlad   
în Fotbal intern
21/09/2017, 14:57
Mititelu îşi face treaba. “Suntem cu salariile la zi. Abia aştept să revin pe teren”

Gogoaşă a anunţat ca Mititelu a plătit salariile la FC U CRAIOVA.  Adrian Mititelu a revenit în această vară în fotbalul românesc după ce în ultimii şase ani a dus bătălie după bătălie pentru binele clubului FC Universitatea Craiova. Astfel că,  FC U a început din Liga 4, iar după primele şase etape disputate alb-albaştrii sunt pe primul loc în clasament cu 18 puncte şi un golaveraj de 41-5. Însă elevii lui Nicolo Napoli şi Ovidiu Turcu au motive să tragă şi mai tare după ultimele măsuri luate de patronul echipei din Bănie.

FANATIK.RO a aflat că Adrian Mititelu a achitat primele şi salariile la zi, iar jucătorii au dezvăluit că vor face tot ce depinde de ei pentru ca FC U să promoveze în Liga 1 în trei ani, mai ales că acum la Liga 4 au condiţii foarte bune de pregătire. Căpitanul Andrei Preda ne-a dezvăluit că toţi jucătorii sunt concentraţi pentru îndeplinirea obiectivelor, după ce Adrian Mititelu le-a plătit acestora toate obligaţiile financiare.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

FC U Craiova. “Mititelu ne-a plătit primele şi salariile!”

Căpitanul de echipă al celor de la FC U Craiova 1948, Andrei Preda a vorbit pentru FANATIK.RO despre situaţia sa medicală dar şi despre atmosfera din cadrul lotului alb-albaştrilor. “Eu sunt pe drumul cel bun cu recuperarea. De luni o să revin la antrenamente, însă atmosfera de la noi este foarte bună. Patronul Adrian Mititleu a plătit la echipă salariile şi primele, iar băieţii sunt foarte mulţumiţi. Vrem să facem în continuare rezultate foarte bune şi îi aşteptăm la meciuri în număr la fel de mare pe suporterii din Peluza Sud 97.

Fanii Universităţii Craiova au fost lângă noi la toate partidele în număr mare şi aţi văzut şi voi ce atmosferă au făcut. Abia aştept să revin şi eu pe teren cât mai repede. Vreau să pun umărul la promovare, deoarece visul meu este să joc în echipa Craiovei în Liga 1. Suporterii echipei noastre au suferit prea mult în ultimul timp şi ştiu cît de mult îşi doresc să ajungem din nou în prima divizie”, a spus Preda.

Închide ×