Fotbal intern

CIRC la Braşov cu omul lui Mititelu! “Doamna judecător, n-am bani de copii!” Ce A DECIS instanţa

UPDATE ora 16:00 / Şedinţa de judecată s-a încheiat, după ce toate părţile şi-au expus punctul de vedere. Instanţa a rămas în pronunţare şi a decis să facă publică decizia peste o...
03.09.2014 | 16:00
CIRC la Brasov cu omul lui Mititelu Doamna judecator nam bani de copii Ce A DECIS instanta

UPDATE ora 16:00 / Şedinţa de judecată s-a încheiat, după ce toate părţile şi-au expus punctul de vedere. Instanţa a rămas în pronunţare şi a decis să facă publică decizia peste o săptămînă, pentru a da posibilitatea părţile să depună şi în scris concluziile scrise.

UPDATE ora 15:00 / Consilierul juridic al lui Mititelu, Mircea Moise, a recuzat completul de judecată. Şedinţa s-a suspendat, cererea de recuzare a fost respinsă, iar în jurul orei 14:30 judecarea recursului lui Adrian Mititelu la sentinţa de intrare în faliment a FC U Craiova s-a reluat. Surse din sala de judecată au dezvăluit pentru FANATIK.RO că Moise a avut un discurs halucinant în faţa completului de judecată, în momentul în care i s-a cerut să ofere şi celorlalte părţi din proces copii după actele pe care le-a depus la dosar: “Doamna preşedinte, vă rog să aveţi îngăduinţă cu mine, pentru că sînt o persoană neremunerată, care vine la Braşov fără resurse materiale şi nu-mi permit să fac copii xerox pentru comunicarea actelor către părţi!”

VEZI AICI MOTIVAREA SENTINŢEI TRIBUNALULUI BRAŞOV, DE INTRARE ÎN FALIMENT A FC U CRAIOVA, LA CARE MITITELU A FĂCUT RECURS

––––

Adrian Mititelu  are azi, la Curtea de Apel de la Braşov, mari emoţii. Motivul? Magistraţii vor judeca recursul depus de FC Universitatea Craiova la decizia intrării în faliment primită pe data de 9 aprilie.

În cazul în care patronul oltenilor nu va avea cîştig de cauză, atunci FC U Craiova are toate şansele să devină istorie, mai ales că Adrian Mititelu nu a înscris echipa în acest sezon nici măcar în Liga a -IV-a.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!