Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mititelu Jr. a răbufnit în direct la adresa lui Rotaru: „Nu va exista nicio fuziune. Și autocarul nostru e mai scump decât baza lor!”

Adrian Mititelu Jr. i-a oferit o replică extrem de dură lui Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA, după ce familia sa a fost jignită grobian la derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova.
08.11.2023 | 19:10
Mititelu Jr a rabufnit in direct la adresa lui Rotaru Nu va exista nicio fuziune Si autocarul nostru e mai scump decat baza lor
Mititelu Jr., atac la adresa lui Mihai Rotaru. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În timpul remizei dintre Universitatea Craiova și FCU Craiova, galeria gazdelor a afișat un banner dur la adresa patronilor oaspeților: ”Familia Mititelu s..e p…”.

Mititelu jr, dur după bannerul apărut pe stadion la derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova

Acest banner a rămas minute în șir afișat pe stadion, spre nemulțumirea familiei Mititelu, care a avut o reacție dură la adresa rivalilor.

ADVERTISEMENT

Mititelu jr. a fost nemulțumit de atitudinea adversarilor, care, pe lângă că nu au dat jos acel banner, nici măcar nu au avut respect față de jucătorii echipei sale.

Horia, nici nu au anunțat echipa noastră, crainicul stadionului. Am înțeles, au fost niște contre, 2-3 ani, dar deja este a șasea oară când ne întâlnim. Nu au anunțat echipa noastră, au anunțat greșit numele jucătorilor noștri.

ADVERTISEMENT

Am fost luați peste picior deși părea din parte lor că se dorește pace, iar noi am venit spre ei, să nu se mai spună că familia Mititelu caută scandal. Am zis să căutam calea diplomației. Din minutul 60 să apară acel banner cu ”Familia Mititelu … ”, să nu iei măsuri. Este rușinos pentru această echipă de corporatiști, ei au CEO, sunt altceva în Liga 1.

Nu poți să acuzi Peluza Sud, nu au venit niciodată cu un așa banner. Înjură, asta e altceva, dar așa banner nu a existat niciodată în România. Una e să ne înjure galeria noastră și alta este să apară un banner cât casa. Dacă eu la meciul retur îl primesc pe Rotaru doar cu așa banner de la parcare până la oficială îi convine?

ADVERTISEMENT

Pot să fac ăsta, cine mă oprește? Pun un banner la fiecare etaj cu familia Rotaru, pun și poza la copii și la nevastă. Ei au pus despre familia mea 30 și ceva de minute”, a fost reacția lui Mititelu jr.

Adrian Mititelu Jr., atac la Mihai Rotaru

Mai apoi, Adrian Mititelu jr. l-a atacat și pe Mihai Rotaru, patronul rivalilor, despre care spune că îi sabotează familia. Mai mult, respinge idea unei fuziuni între cele două echipe din Craiova.

ADVERTISEMENT

El s-a supărat după ce Mihai Rotaru a acuzat un blat în 2009, la un meci dintre FC Vaslui și Craiova.

”Rotaru m-a sunat și cum două zile să merg la stadion, nu mă întâlnesc cu fostul călău. Acum a spus că am cumpărat în 2009 meciul cu Vasluiul, cu Porumboiu.

Știa Rotaru ce se întâmplă în fotbalul românesc în 2009? Nu îi este rușine. Noi până în 2009 am băgat 20 de milioane de euro, nu a băgat el în câțiva ani cât am băgat noi până acum. Nu fac fuziune cu tine, nu mă mai suna. Mi-a recunoscut public că el m-a încurcat cu PUZ-ul terenului șase ani, mi-a recunoscut personal.

Dacă are tupeu, să spună în direct. Din cauza lui, șase ani de zile am avut probleme financiare în familia mea, eram la un pas să pierdem tot. Cum să spui că am cumpărat un meci dacă tatăl meu și-a amanetat casa să plătească jucătorii.

Ce bani să îmi dea mie Porumboiu în 2009 să nu merg în Cupa UEFA? De un ani de zile, diverși interpuși, inclusiv el, vorbesc despre fuziune. Nu va exista fuziune cu această entitate sportivă fără valoare. Ei se compară cu societatea noastră, avem bază de 8 hectare.

Și autocarul nostru e mai scump decât baza lor. Nu va exista fuziune între aceste două echipe, nu se potolește. După tot ce i-a făcut familiei mele, mi-a recunoscut, mi-a spus la mine în mașină, acum șapte luni, în Herăstrău. Nu își este rușine? Asistăm la înființarea unui nou partid politic, așa se comportă toți la ei”, a spus Mititelu jr., la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea moderată de HORIA IVANOVICI, este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30 și în reluare, de la ora 17:30, pe Youtube și Facebook.

Mititelu jr., atac la adresa lui Mihai Rotaru

ADVERTISEMENT