Fotbal intern

Adrian Mititelu şi-a dat afară fiul din echipă la presiunea fanilor!

Preşedintele grupării FC U Craiova 1948, Marcel Iancu a legitimat la AJF Dolj un lot de 21 de jucători cel care se va lupta din această vară în Liga 4 pentru promovare....
05.08.2017 | 00:17
Adrian Mititelu sia dat afara fiul din echipa la presiunea fanilor
ADVERTISEMENT

Preşedintele grupării FC U Craiova 1948, Marcel Iancu a legitimat la AJF Dolj un lot de 21 de jucători cel care se va lupta din această vară în Liga 4 pentru promovare.

Însă între cei 21 de fotbalişti legitimaţi la FC U nu se găseşte numele lui Adrian Mititelu jr. Se pare că băiatul lui Adrian Mititelu a decis să renunţe singur să mai joace pentru echipa tatălui său, după ce în urmă cu trei săptămâni acesta a fost la un pas să fie lovit de către suporterii din Peluza Sud 97 la primul antrenament.  Motivul? Ultraşii i-au cerut acestuia să nu mai joace pentru FC U, deoarece nu ar avea valoare şi e bine să părăsească antrenamentul.

ADVERTISEMENT

Mititelu jr a dat gol şi s-a împăcat cu galeria!

Însă, după intervenţia fostului lider al galeriei suporterilor din Peluza Sud 97, Gabi Blondu, dar şi a căpitanului echipei, Andrei Preda, lucrurile s-au calmat, iar Mititelu jr şi-a continuat antrenamentul. Ulterior acesta a şi jucat în primul meci al lui FC U de la revenire, cu LPS Slatina, şi a reuşit să marcheze un gol în victoria obţinută cu 6-1. După meci fiul lui Adrian Mititelu s-a dus la galeria echipei sale şi a discutat cu ultraşii. În final cele două tabere au bătut palma, iar Mititelu jr le-a promis suporterilor că o să îşi vadă doar de jocul sau.

Nu apare pe lista jucătorilor legitimaţi pentru FC U!

Însă mare surpriză. În momentul în care Marcel Iancu, preşedintele lui FC U a legitimat la AJF Dolj lotul de 21 de jucători al oltenilor, Mititelu jr nu face parte dintre aceştia. Se pare că băiatul lui Adrian Mititelu doreşte să prevină eventualele incidente pe care nu mai vrea să le aibă cu suporterii din Peluza Sud 97.

ADVERTISEMENT

20525935_1448979578514685_3256506918711414843_n