Fotbal intern

VIDEO. Mititelu jr s-a împăcat cu Peluza Sud 97. Ce au discutat!

Peste 1.500 de fani ai echipei FC Universitatea Craiova s-au deplasat la Piatra Olt pentru a încuraja echipa lui Adrian Mititelu la meciul amical cu LPS Slatina, scor 6-1....
24.07.2017 | 10:33
VIDEO Mititelu jr sa impacat cu Peluza Sud 97 Ce au discutat

Peste 1.500 de fani ai echipei FC Universitatea Craiova s-au deplasat la Piatra Olt pentru a încuraja echipa lui Adrian Mititelu la meciul amical cu LPS Slatina, scor 6-1.

FC Universitatea Craiova a lipsit din fotbalul românesc aproximativ şase ani, cu o scurtă revenire în Liga 2 de patru luni, în anul 2013, iar acest lucru s-a văzut din plin. La primul antrenament, dar şi la primul amical alături de această echipă au fost prezenţi între 1500 şi 2.000 de suporteri. Însă cum l-a şedinţa de pregătire de la începutul săptămânii trecute ultraşii din Peluza Sud 97 s-au războit cu Mititelu jr, nu acelaşi lucru s-a întîmplat şi la amicalul cu LPS Slatina disputat la Piatra Olt.

Mititelu jr s-a împacat cu ultrasii din Peluza Sud

20229114_1423111804391328_8456723449160256674_n

După gol a pupat emblema de pe tricou in faţa ultraşilor!

Adrian Mititelu jr a intrat decis pe teren pentru FC U Craiova să îşi arate valoarea în faţa fanilor, iar acest lucru s-a văzut încă din primele minute atunci când ultraşi au sesizat că băiatul lui Adrian Mititelu aleargă, face deposedări, iar când a avut ocazia a şi reuşit să marcheze din lovitură liberă în stilul lui Florin Costea. Imediat după gol puştiul din Bănie a venit în faţa fanilor din Peluza Sud 97 şi a pupat stema cu leul de pe tricou. Astfel că, până la marea împăcare nu mai era decât un pas.

Capture

A venit la galerie cu căpitanul Gogoaşă!

Aşa că, după meciul câştigat de FC Universitatea Craiova, cu scorul de 6-1, Mititeu jr s-a prezentat în faţa fanilor cu colegii săi din echipă, să salute galeria, iar căpitanul Andrei Preda l-a luat pe acesta şi a discutat ulterior cu liderii de galerie. Mititelu jr şi-a cerut scuze pentru neînţelegerile din trecut, iar ultraşii i-au garantat că dacă îşi vede de treabă şi dă toul pe teren pentru culorile lui FC U nu o să mai aibă niciodată nimic cu el. Însă i-au spus că pe tatăl său, Adrian Mititelu, încă nu îl pot ierta. Astfel, cum conflcitul respectiv s-a încheiat, Adrian Mititelu jr s-a întors de luni la antrenamente lui FC U, iar  acum trage tare pentru a demonstra că se poate apropia la valoarea fostului idol al ultraşilor din Peluza Sud 97, Florin Costea, ba chiar să îl depăşească pe aceata.

VEZI VIDEO MITITELU JR LA GALERIE

Capture