Mititelu e decis: merge iar la DNA! Motivul este incredibil!

Daniel Vlad    Mircea Dominte   
în Carousel hot news
22/02/2014, 00:07
Mititelu e decis: merge iar la DNA! Motivul este incredibil!

Nemulţumit de faptul că Acka, Mitici şi Cosici au fost declaraţi liberi de contract, Adrian Mititelu va depune plîngere la DNA împotriva Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor!

Mai mult, Adrian Mititelu îl acuză pe Mircea Sandu că a influenţat comisia prin intermediul Luminiţei Gherman! Ea a avut un cuvînt greu de spus, din punctul de vedere al oltenilor! Mai mult, Mititelu merge şi mai departe cu atacul la adresa lui Mircea Sandu şi, apropiaţi ai lui, dezvăluie pentru FANATIK.ro că Luminiţa Gherman a fost numită în Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor deoarece soţul ei este  procuror în cadrul DNA. Totuşi, pentru a respecta toate procedurile legale, Adrian Mititelu va face recurs şi la FRF împotriva deciziei!

“Este inadmisibil ce ni se întîmplă. Adică noi avem proces cu Federaţia, iar comisiile acestei instituţii au bombardat cu amenzi şi cu decizii incorecte Universitatea pe toată durata campionatului din liga a doua. Portarul Andrei Preda a primit 16 etape, au suspendat terenul  pentru patru etape, am primit amenzi cu nemiluita… Păi asta-i judecată corectă din partea comisiilor pentru U Craiova? Pentru faptul că i-au declarat liberi de contract pe aceşti trei jucători, vom depune plîngere la DNA”, a declarat pentru FANATIK.RO o sursă din cadrul clubului.

 

Închide ×