Mititelu, mesaj către şefii fotbalului! “Salvaţi Rapidul!”

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
20/07/2016, 15:34
Mititelu, mesaj către şefii fotbalului! “Salvaţi Rapidul!”

Adrian Mititelu este de părere că şefii fotbalului românesc trebuie să facă tot posibilul să salveze Rapidulul de la faliment cu ajutorul unui împrumut financiar.

“Sînt foarte nefericit pentru situaţia Rapidului şi sincer îmi pare rău pentru această echipă. Sînt supărat că Federaţia şi Liga nu fac nimic. E un club de mare tradiţie şi ei în loc să-l ajute, îl îngroapă. Fotbalul fără Rapid va fi mai slab din punct de vedere al spectacolului sportiv, dar şi financiar. Liga are interesul ca Rapid să rămână în Liga 1. Eu cred că ar trebui să le ofere un sprijin financiar, că nu e o sumă mare, nu cred că un milion două vor fi o problemă pentru fotbalul românesc.

Le dai un avans de cîteva milioane şi ţi-l dau înapoi. Dacă Rapid e în Liga 1, creşte şi interesul pentru fotbalul românesc şi astfel toată lumea va avea de câştigat. Rapidul trebuie să rămână cu orice preţ în Liga 1 şi îmi e necaz că echipe precum Steaua şi Dinamo tac din gură. Eu dacă aş avea bani, mâine le-aş da. Rapidul trebuie salvat cu orice preţ, comunitatea fotbalistică din România nu ar trebui să mai aibă o atitudine aşa negativistă”, a declarat Adrian Mititelu

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×