Mititelu, noi documente pentru DNA. Mesajul pentru Olguţa Vasilescu, Pavel Badea şi Marcel Popescu!

Adrian Mititelu nu se lasă nici mort în lupta pentru revenirea clubului FC Universitatea Craiova în fotbalul românesc. Aşa că, până atunci acesta îşi petrece marea majoritate a timpului său doar pentru a încerca să găsească soluţii pentru cîştigarea războiului cu Lia Olguţa Vasilescu, Pavel Badea, Marcel Popescu, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir.

Pe pagina sa de facebook, Mititelu a anunţat:

"CLONATII TRADATORI SUNT ŞAH MAT! Am descoperit noi documente(sentinţe judecătoresti,acte de reorganizare etc) care confirmă indubitabil că FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA este continuatoarea clubului înfiinţat în anul 1948 !

Am găsit şi acordul dat de instituţia de învăţamânt UNIVERSITATEA din CRAIOVA pentru privatizarea clubului de fotbal in anul 1991! Toate aceste documente incendiare le voi depune maîne la DNA, dar şi in procesele cu marca de la ICCJ şi cel cu palmaresul de la Tribunalul Dolj! Miercuri după amiaza le voi publica pe aceasta pagina! Gata ! Impostura şi-a epuizat intoxicarile..! Vor platii cu toţii ,inclusiv televiziunile care le-au cântat în strună....! De abia astept saăvad ce o să spună Olguta Vasilescu, Marcel Popescu si Pavel Badea...! Vor platii pt fiecare secundă în care s-au folosit de brand-ul UNIVERSITATEA CRAIOVA".

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933