Adrian Mititelu a prezentat noi documente. I-a acuzat pe Pavel Badea şi Marcel Popescu. Reacţia fostului căpitan al Universităţii Craiova!

UPDATE. Pavel Badea a acordat în exclusivitate pentru FANATIK.RO o reacţie oficială la documentele pe care Mititelu le-a prezentat.

"Nu a fost vorba de nici o privatizare în 1991. Atunci s-a dat din partea lectoratului Universităţii doar o independenţă pentru ca secţia de fotbal să se finanţeze din surse extrabugetare. Eu atunci eram fotbalist. În rest nu am ce de replică să îi dau lui Adrian Mititelu", a spus Pavel Badea.

------------------------

Adrian Mititelu a început să publice pe pagina sa de facebook documente prin care susţine că actualul Club Sportiv de Drept Public Universitatea din Craiova, condus de Pavel Badea, nu are nici un drept cu activitatea fotbalistică din 1990

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Documentele pe care le voi publica vor arata urmatoarele:

-Actele în cauză ,demostrează fără tăgadă că actualul Clubul Sportiv de Drept Public UNIVERSITATEA din Craiova condus de Badea nu are niciun drept la activitatea fotbalistică încă din anul 1990! Şi prin urmare Badea se face vinovat de grave fapte de fals si abuz!
-În anul 1991 ,ulterior, după ce secţia de fotbal a clubului Universitatea Craiova s-a separat de celelealte sectii, această activitate fotbalistică s-a privatizat constituindu-se în Societatea Comercială FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA S.R.L!
-Intreaga procedură juridică de transformare s-a derulat cu respectarea legislaţiei în vigoare ,instanţa de judecată şi registrul comerţului au aprobat aceste operaţiuni juridice.
-De asemnea ,Institutia de Învatamant Universitatea din Craiova şi-a dat acordul de transformare a clubului de fotbal Universitatea în societate comercială!

-Nu în ultimul rând,ADUNAREA GENERALĂ A FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA formată din jucatori,antrenori,conducatori,reprezentatii Universitaţii etc au votat în unanimitate!
-Consiliul de Administraţie al FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA SRL era compus din 5 membri,un reprezentant al Universităţii,un reprezentant al PRIMARIEI MUNICIPIULUI CRAIOVA şi trei reprezentantii ai clubului.
-Revoltator,este faptul că cei care au participat activ în procedura de privatizare a clubul sunt din rândul majorităţii celor care s-au implicat în infiinţarea clubului CSU,totodată renegând adevarata U Craiova!

-Personajul principal al privatizării clubului Universitatea Craiova în anul 1991 este nimeni altul decât Marcel Popescu ,persoana care în prezent se află înrolat la clubul fantomă şi care blamează în mod penibil istoria juridică a clubului de fotbal Universitatea Craiova!
-Odată cu înfiinţarea acestei societatii comerciale în anul 1991 ,Institutia Universitatea din Craiova a pierdut orice drept cu privire la echipa de fotbal,nume,activitate fotbalistică ,etc.
-Ulterior ,în anul 1994 ,clubul s-a reorganizat în asociatie non profit în urma cerinţelor Ministerului Sportului prin Ordinul 292/1992 .
-In anul 2002 clubul s-a transformat din nou în societate comercială ,în baza legii 69/2000.
-Actele în scurt timp!

GALERIE FOTO-DOCUMENTELE LUI MITITELU

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933