Ligi Inferioare

Moise: “Şpagă de 2 milioane € pentru înscrierea CS U!” FRF îl dă în judecată! Vezi reacţia ironică a Olguţei: “Aşa e…”

UPDATE / FRF a anunţat pe site-ul oficial că îl va acţiona în instanţă pe juristul FC U Craiova, Mircea Moise, "pentru declaraţiile calomnioase" făcute de acesta astăzi....
12.09.2013 | 18:18
Moise Spaga de 2 milioane E pentru inscrierea CS U FRF il da in judecata Vezi reactia ironica a Olgutei Asa e

UPDATE / FRF a anunţat pe site-ul oficial că îl va acţiona în instanţă pe juristul FC U Craiova, Mircea Moise, “pentru declaraţiile calomnioase” făcute de acesta astăzi.

UPDATE / Primarul Olguţa Vasilescu a reacţionat ironic, pe facebook, la acuzaţiile venite dintre Adrian Mititelu: “Aşa este! Geanta a fost cărată de un omuleţ mic, verde şi cu antenuţe în chelie…”

UPDATE / Mircea Moise a explicat la GSPTV subiectul “şpagă la FRF”: “Primăria Craiova s-a înscris ca parte civilă în dosarul penal şi a cerut 1 milion de euro pentru fiecare an de neparticipare a Universităţii în competiţie. După care şi-a retras cererea iar FRF i-a înscris în competiţie pe cei de la CS U Craiova! Acesta a fost circuitul şpăgii”

Azi a fost primul termen al procesului în care Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată pentru dezafilierea Universităţii Craiova. Avocaţii celor doi nu s-au prezentat, astfel că procesul a fost amînat pentru 10 octombrie. “S-a acordat termen pe data de 10 octombrie, dată la care vom discuta şi o cerere de renunţare a municipiului Craiova, pentru că s-a dat mită Federaţiei Române de Fotbal două milioane de euro pentru a primi acel loc. Urmează ca la termenul acordat să se pună în discuţie dacă Primăria Municipiului Craiova poate renunţa la cele două milioane de euro şi cum au intrat banii în contul federaţiei, cum au ieşit aceşti bani din contul federaţiei. Vorbim de două milioane de euro, un milion de euro pentru fiecare an”, a declarat avocatul lui Mititelu, Mircea Moise.

Fiind urmăriţi penal, şefii FRF şi LPF sînt nevoiţi să delege alţi oameni care să reprezinte oficial cele două instituţii. Cel mai probabil, Valentin Alexandru va fi reprezentantul LPF, iar Adalbert Kassai cel al FRF.

Principalul cap de acuzare pentru Sandu şi Dragomir este abuzul în serviciu, cei doi fiind acuzaţi şi de sustragere de sub sechestru ori influenţarea celorlalţi membri ai CEx.