News

Mititelu, reporter de serviciu la FCU. A luat interviuri jucătorilor și antrenorului

24.08.2018 | 17:56
Mititelu reporter de serviciu la FCU A luat interviuri jucatorilor si antrenorului

Mititelu, reporter de serviciu la FCU. Patronul formației FC Universitatea Craiova 1948 a susținut prima sa conferință de presă în calitate de reporter și le-a luat interviuri jucătorilor săi dar și antrenorului principal Fane Stoica înainte de partida de sâmbătă, de la Severin, cu Atletic Bradu.

Adrian Mititelu nu se dezminte. După ce a trecut prin mari războaie în ultimii ani cu Mihai Rotaru, Pavel Badea, FRF, LPF, Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, și încă duce mari bătălii pentru recuperarea brandului Universitatea Craiova, patronul lui FC U Craiova 1948 a surprins în cursul zilei de vineri atunci când a decis să devină reporter de serviciu la conferința de presă pe care Ștefan Stoica, Mădălin Ciucă, Samuel Zimța și Eduard Dina au susținut-o înainte de partida cu Atletic Bradu.

 

Mititelu, reporter de serviciu la FCU.

Patronul clubului FC U Craiova, Adrian Mititelu a anunțat că meseria respectivă o va face și în timpul partidei de sâmbătă de la Severin cu Atletic Bradu. “Omul care trebuia să fie reporterul nostru pentru această conferință am observat că are mari emoți. Așa că în loc să facem ceva greșit și să nu iasă bine am decis eu sî îi iau locul. Dacă o să mai greșesc și eu îmi cer scuze, dar vă promit că de mâine o să fiu și mai pregătit. Vreau să știți că o să intervin pe post și de la Severin. O să fie ceva inedit, iar eu cred că o să vă placă foarte mult”, a spus Mititelu.

Astfel, conferința a început, iar primul om care s-a prezentat în fața patronului formației FCU, Adrian Mititelu, reporterul de serviciu al oltenilor, a fost antrenorul principal Ștefan Stoica. “Ne așteaptă un campionat greu, iar băieții s-au pregătit foarte bine. Îmi pare rău că am fost eliminați din cupă, dar în campionat în mod sigur o să ne prezentăm în alt mod. Suntem conștienți că trebuie să câștigăm această partidă cu Atletic Bradu, deoarece trebuie să începem cu dreptul campionatul. Sunt mulțumit de componența lotului și nu este ușor să lași acasă 10 jucători, dar așa este când ai un lot numeros și valoros. O să mai vină încă doi jucători”, a spus Stoica.

Mititelu, reporter de serviciu la FCU. Patronul oltenilor ii ia interviu lui Mădălin Ciucă

Mititelu, reporter de serviciu la FCU.

Următorul om din cadrul echipei FC Universitatea Craiova pe care Adrian Mititelu l-a chemat la interviu a fost căpitanul oltenilor, Mădălin Ciucă. “Este un meci foarte important pentru noi deoarece dorim să începem cu dreptul. Eu ca jucător dacă nu pot să joc pe stadionul nostru Ion Oblemenco prefer să joc pe un stadon și un gazon ca cel de la Severin. Noi suntem o echipă tehnică și trebuie să pasăm mult.

Pentru acest lucru avem nevoie de posesie, iar nouă ne trebuie un gazon bun. Însă este foarte clar și foarte sigur pentru toată lumea că Peluza Sud 97 ne dă forță și ne dă o siguranță mai mare. Avem nevoie de această galerie. Eu sper să fie lângă noi. Toată România cunoaște forța Peluzei Sud 97″, a spus Ciucă.