Mititelu scoate acţiuni la vînzare către suporteri

Silvia Fechete   
în Carousel hot news
08/08/2013, 17:13
Mititelu scoate acţiuni la vînzare către suporteri
Suporteri craioveni, la mitingul din Piata Victoriei.

Începând de luni, 12 august 2013, Comunitatea Suporterilor FC Universitatea Craiova deschide procedurile de înscriere a noilor membri interesaţi. Toate persoanele fizice sau juridice interesate pot consulta regulamentul de înscriere anexat în vederea dobândirii calităţii de membru.
Obiectivele Comunităţii Suporterilor FC Universitatea Craiova sînt următoarele:
– pe termen scurt (maxim 12 luni) – preluarea a cel puţin 25% din acţionariatul clubului Universitatea Craiova;
– pe termen mediu sau lung – conform declaraţiei date de Adrian Mititelu, anexată la prezentul comunicat, la momentul când comunitatea va avea 50.000 de membri-asociaţi, acesta va ceda imediat pachetul majoritar al clubului către asociaţie.

 

În prezent, clubul de fotbal se află în procedura insolvenţei şi, din cauza acestui aspect, nu s-a putut face transferul a 25% din acţiunile clubului, aşa cum se stabilise iniţial, însă, conform înţelegerii cu reprezentanţii Fotbal Club Universitatea Craiova, până la sfârşitul anului va fi rezolvată şi problema legată de insolvenţa Fotbal Club Universitatea Craiova SA.
Scopul final al acestei asociaţii este acela de a crea o organizare foarte transparent a clubului de fotbal Universitatea Craiova şi de a da posibilitatea ca decizia cu privire la administrarea clubului să aparţină majorităţii suporterilor.

Comunitatea Suporterilor FC Universitatea Craiova

 

–––-

REGULAMENT DE ÎNSCRIERE

În vederea dobândirii calităţii de membru al asociaţiei de către persoane fizice sau juridice, acestea trebuie să îndeplinescă următoarele cerinţe:

 

– Să completeze o cerere-tip, conform anexei, care trebuie depusă personal, prin mandat sau prin curier la sediul clubului din municipiul Craiova, str. Sf. Dumitru, nr. 1 (pentru cererile pe care solicitantul le expediază prin curier sau prin – mandatar este necesară certificarea acestei cereri de către un notar sau avocat);
– Taxa de 7 Euro pentru persoane fizice şi 100 Euro pentru persoane juridice , în RON la cursul bancar oficial din ziua plăţii, dovada depunerii acesteia în contul asociaţiei deschis la CEC Bank SA, sucursala Dolj, IBAN RO28CECEDJ033RON0769963;
– O fotografie tip buletin;
– Copie de pe actul de identitate.

 

După depunerea dosarului în termen de maxim 15 zile, prin curierat sau prin ridicare de la sediul clubului, solicitantul va primi un card care  va atesta că a fost acceptat ca şi membru al asociaţiei.
În cazul în care solicitantul este domiciliat în afara localităţii Craiova, acesta va trebui să suporte şi contravaloarea expedierii cardului.
Înscrierea în Registrul Special al Asociaţiilor şi Fundaţiilor se face trimestrial.
Fiecare membru admis va primi un număr matricol pe care va putea să-l păstreze pe toată durata deţinerii calităţii de membru, acest număr matricol putând fi donat sau cesionat către rudele de gradul I-IV, în condiţiile statutului asociaţiei”,anunţă site-ul editiţie.ro

Închide ×