EXCLUSIV/ Mititelu revine în fotbal. Mesajul pe care l-a transmis oficialilor FRF şi LPF!

UPDATE. 15:45. Adrian Mititelu a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK.RO care este planul său de revenire cu FC Universitatea în fotbalul romnesc după ce se va termina procesul cu Sandru, Dragomir, FRF şi LPF.

"Revenirea Universităţii Craiova în fotbalul românesc depinde sută la sută de Decizia Curţii de Apel Secţia 1 Penală. Sunt optimist că în curînd se va face dreptate. După şase ani aşteptările sunt foarte mari. Unii au crezut că niciodată nu se va face dreptate. Însă cei mai mulţi au aşteptat această zi a dreptăţii. Pentru a putea înscrie echipa în sezonul 2017-2018 este absolut necesar să avem o sentinţă pînă la sfîrşitul lunii mai.

Da, am vorbit cu Napoli, dar şi cu alte persoane la nivel consultativ. Reconstrucţia clubului reprezintă o acţiune dificilă şi de durată. Însă trebuie plătită cu prioritate din despăgubiri masa credală a societăţii FC Universitatea Craiova. În acest moment clubul nu mai deţine nici o lingură. Avem nevoie de 40 de jucători seniori, 100 de juniori, minimum patru terenuri de antrenament de A la Z, dotări corespuzătoare pentru fotbalul profesionist, personal calificat pentru pentru desfăşurarea activităţii necesare. Toate aceste lucuri necesită timp şi foarte mulţi bani. FRF şi LPF trebuie să ia în calcul fondurile necesare recostrucţiei clubului Universitatea Craiova chiar începînd pentru acest an. Sper că sînt conştienţi pentru această necesitate urgentă”,a dezvăluit în exclusivitate Mititelu pentru FANATIK.RO.

------------------------------------

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Adrian Mititelu este convins că în aprilie Curtea de Apel se va pronunţa defintiv în procesul dintre Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF, LPF respectiv FC Universitatea Craiova. Cum consideră că decizia judecătorilor îi va fi una favorabilă, omul a cărei echipă a fost exclusă din fotbalul românesc, pe 20 iulie 2011, se gîndeşte deja la o revenire în fotbal.

Astfel, FANATIK.RO a aflat că Adrian Mititelu a luat deja legătura cu antrenorul pe care vrea să îl aducă la noua sa echipă din sezonul următor. Acesta este Nicolo Napoli, cel care a mai antrenat FC Universitatea Craiova şi în trecut.

Contactat de către FANATIK.RO, antrenorul italian a confirmat informaţia respectivă.

"Sînt acasă în Italia. Aştept să se termine procesul pe care îl am la UEFA cu Iaşi şi cu Florin Prunea. Însă aştept să se termine şi procesul pe care FC Universitatea Craiova îl are cu foştii conducători ai fotbalului românesc. Nu vă ascund că am avut nişte discuţii cu Adrian Mititelu şi mi-ar plăcea să revin la această echipă dacă Justiţia din România îi va da dreptate.

Îmi doresc acest lucru ,deoarece vreau să contribui  la renaşterea echipei unde m-am simţit cel mai bine în România. Îi respect mult pe suporterii clubului FC Universitatea Craiova şi sînt sigur că şi ei mă respectă pe mine. Au suferit prea mult şi ştiu cît îşi doresc să se întoarcă pe stadioane din sezonul viitor. Urmăresc Liga 1 la televizor. Am văzut şi meciul CS U Craiova-FC Botoşani, dar nu la această echipă am antrenat eu. Universitatea Craiova adevărată este echipa pe care eu am pregătit-o în România şi am fost la un pas să merg cu ea în cupele europene. Însă acum vreau să mai aşteptăm un pic să se termine procesul, iar dacă totul o să fie ok, atunci o să mă revedeţi în ţara voastră la vară", a încheiat Napoli.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933