Fotbal intern

DOCUMENTE. FOTO. Iată RECHIZITORIUL DNA! Cum s-a făcut transferul lui Costea la Steaua şi ce a făcut Gigi în faţa procurorilor

UPDATE 27 iulie / Siteul stiripesurse.ro a intrat în posesia rechizitoriului complet al trimiterii în judecată de către DNA a lui Adrian Mititelu pentru transferul lui Mihai Costea la Steaua....
27.07.2016 | 13:11
DOCUMENTE FOTO Iata RECHIZITORIUL DNA Cum sa facut transferul lui Costea la Steaua si ce a facut Gigi in fata procurorilor

UPDATE 27 iulie / Siteul stiripesurse.ro a intrat în posesia rechizitoriului complet al trimiterii în judecată de către DNA a lui Adrian Mititelu pentru transferul lui Mihai Costea la Steaua.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A CITI RECHIZITORIUL COMPLET!

–––––––––––––

UPDATE 17.14. La o zi distanţă de cînd l-a atacat public pe Gigi Becali, omul care a condus 10 ani FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a prezentat documente prin care susţine că Steaua şi Ştiinţa s-au înţeles în 2013 să declare transferul lui Mihai Costea nul şi să nu aibă nici o pretenţie una faţă de cealaltă.

Astfel Mititelu consideră că dosarul în care a fost trimis în judecată a fost fabricat de judecătoarea Fota Bărbulescu.

Dovada că procuroarea FOTA BARBULESCU a confecţionat un dosar fraudulos. Mai jos vă prezint Convenţia încheiata între FC UNIVERSITATEA CRAIOVA şi FC STEAUA prin care cele două parţi au convenit să declare nul transferul şi să nu mai aibă nicio pretenŢie una faţă de cealaltĂ. Iniţial, STEAUA ne somase să platim aceşti bani, respectiv în data de 01.02.2013, ulterior în 09.02.2013 am stins acest litigiu de comun acord. Prin urmare, atîta timp cît transferul nu s-a efectuat nu există infracţiunea de evaziune fiscală ( la această infracţiune tentativa nu se pedepseşte). De asemenea, nici infracţiunea de înselaciune nu subsistă atîta timp cît cele doua parţi au convenit să stingă litigiul pe cale amiabilă”, a scris Mititelu pe o reţea de socializare.

GALERIE FOTO-DOCUMENTELE LUI MITITELU

++++++++++++++++++++++++++++

UPDATE, 12:40 / Adrian Mititelu a reacţionat pentru FANATIK.RO, după ce a fost trimis în judecată de DNA. Fostul patron al Craiovei îl acuză pe Gigi Becali pentru plîngere:

“Nu-mi vine să cred ce a putut să îmi facă Gigi Becali! Pentru mine este un mincinos şi un fals! M-a sunat într-o seară şi mi-a spus: <Băi, Adriene, auzi şi tu, ştii ce vor să îţi facă ăştia? M-au sunat să mă îmbîrlige să depun plîngere penală împotriva ta, dar eu n-am cum să fac asta, bă, Adriene, că tu eşti prietenul meu şi ştiu prin ce ai trecut în ultimii ani>. Aşa mi-a spus Becali atunci la telefon. Şi cînd colo, ce să vedeţi, el s-a prezentat cu Luţu la DNA Craiova şi a depus plîngere împotriva mea! A spus că l-aş fi înşelat cu Mihai Costea, că el l-a legitimat pe Costea gratis. Adică Gigi îmi fură mie trei jucători, Prepeliţă, Dănănae şi Florin Costea şi apoi mă acuză pe mine că l-am furat pe Mihai Costea. Procuroarea acestui dosar este cea care m-a lucrat în cazul Găman, Bărboianu şi Piţurcă, atunci cînd l-au făcut pe Piţi plecat. Îmi pare rău de atitudinea lui Gigi Becali, nu mă aşteptam la aşa ceva din partea lui”, a spus Adrian Mititelu.

––––––––––

Adrian Mititelu a fost trimis în judecată de către Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind acuzat de evaziune fiscală. Alături de fostul patron al Universităţii Craiova este trimis în judecată şi Gigel Preoteasa, fost secretar al clubului.

Procurorii acuză că Adrian Mititelu, prin intermediul lui Gigel Preoteasa, ar fi încheiat la data de 23 martie 2011 acordul de transfer al lui Mihai Costea la Steaua, în condiţiile în care în timpul executării silite clubul “nu putea dispune de acestea decât cu aprobarea dată de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, după achitarea integrală a sumelor înscrise în titlul executoriu, cu condiţia constituirii unei garanţii la nivelul sumei poprite sau cu condiţia virării contravalorii indemnizaţiei de transfer a jucătorului în contul indicat de organul fiscal”.

DNA explică apoi că pe 24 martie 2011, Mititelu a încasat 1.100.000 de euro într-un cont bancar deschis în aceeaşi zi.

Cazul în care sînt judecaţi Mititelu şi Preoteasa a fost trimis la Tribunalul Dolj.