Fotbal intern

Mititelu vrea întăriri la FCU. Un columbian și un japonez au fost transferați în Bănie!

30.08.2018 | 14:25
Mititelu vrea intariri la FCU Un columbian si un japonez au fost transferati in Banie

 UPDATE 30.09, ora 14:20 / După ce în cursul zilei de miercuri columbianul Villegas Perez Sebastian a semnat cu FCU, joi a venit rândul japonezului Ezaki Chihiro, 24 de ani, să parafeze un angajament cu echipa pregătită de Ștefan Stoica. Acesta a semnat un contract pe 1 an cu drept de opțiune pe încă alți trei.

Mititelu vrea întăriri la FCU.  Mijlocașul japonez a semnat cu FCU!


Mititelu vrea întăriri la FCU. Patronul lui FC Universitatea Craiova 1948 încearcă să își întărească lotul chiar și după aducerea în Bănie a lui Florin Costea.

Update. Columbianul Villegas Perez Sebastian, în vârstă de 21 de ani, s-a înţeles cu FC U Craiova, în timp ce japonezul a rămas în continuare în probe. Mijlocaşul a semnat un contract valabil pe un sezon cu opţiune de cumpărare.

Mititelu vrea întăriri la FCU. Columbianul a semnat, japonezul rămâne în probe

În urmă cu câteva zile Ștefan Stoica, antrenorul principal al lui FCU, a declarat că are sub comanda sa un lot de 28 de jucători, dar acesta s-ar putea să se mărească la 30 deoarece mai sunt așteptați încă doi fotbaliști. Iar FANATIK.RO a aflat că aceștia au și sosit în Bănie, însă Adrian Mititelu a cerut ca cei doi străini ajunși la echipă să dea probe de joc.

Mititelu vrea întăriri la FCU. Un columbian și un japonez au venit în probe!

Iar acest lucru s-a și întâmplat. Mijlocașul columbian Villegas Perez Sebastian, 21 de ani, a jucat deja în meciul amical FC U Craiova – Viitorul Cârcea, scor 10-1, în cursul zilei de marți, pe stadionul Aripile din Bănie, și a reușit să marcheze un gol. În schimb mijlocașul japonez Ezaki Chihiro, 24 de ani, nu a evoluat deoarece a ajuns la Craiova abia marți seară.

Fane Stoica a vorbit despre lotul pe care acum îl are la dispoziție și este convins că jucătorii vor da tot ce au mai bun din ei pentru postul de titular. “Până să ajungă cei doi băieți la echipă am avut lotul de 28. Evident că nu îmi este ușor la meciuri deoarece trebuie să facem un lot doar de 18 jucători, dar asta este viața antrenorilor. Patronul îți pune la dispozițe un lot, iar tu trebuie să faci treabă cu el. Evident că și jucătorii au înțeles că la Universitatea concurența este mare pe post și o să joace cine este cel mai bun și mai în formă pe postul respectiv. Din punctul meu de vedere toată lumea a muncit mult în ultima perioadă, iar meciurile amicale au fost meciuri amicale. Sunt sigur echipa se va exprima în alt mod atunci când o să joace în partide oficiale. Noi știm foarte clar care este obiectivul nostru și știm foarte bine ce avem de făcut pentru a ajunge în Liga 2. Seria este una foarte grea, dar noi suntem Universitatea Craiova. Fiecare meci trebuie să îl jucăm cu gândul doar la victorie, fie că jucăm casă sau în deplasare”, a spus Stoica.

Mititelu vrea întăriri la FCU. Jucătorul columbian a fpcut poze cu fanii la finalul meciului cu Viitorul Cârcea
Mititelu vrea întăriri la FCU. Jucătorul columbian a făcut poze cu fanii la finalul meciului cu Viitorul Cârcea

Mititelu vrea noi transferuri la FCU. Un columbian și un japonez au venit în probe!

Însă chiar dacă Mititelu vrea noi transferuri la FCU, după ce au sosit în probe un columbian și un japonez, totuși ultimul cuvânt asupra perfectării acestor două achiziții îl va avea Ștefan Stoica, cel care în zilele următoare trebuie să decidă dacă aceștia au valoare de echipa din Bănie.

Însă între timp Peluza Sud 97 se pregătește pentru deplasarea de la Brașov acolo unde FCU va disputa partida cu Steagul Rosu, sâmbătă, de la ora 17:00. Sub Tâmpa sunt așteptați să vină la acest meci aproximativ 500 de suporteri olteni, dar gazdele cred că numărul fanilor echipei din Bănie o să fie și mare.

Citește și: FANATIK confirmat! Florin Costea a semnat cu FC U!

Citește și: Florin Costea înțeapă rivalii de la CS U: “Noi nu trăim din milă și pomeni!”