Mititelu vrea să-l dea jos pe Gino de la LPF! Ce decizie a obţinut olteanul în instanţă

Daniel Vlad   
în Fotbal intern
21/08/2014, 14:33
Mititelu vrea să-l dea jos pe Gino de la LPF! Ce decizie a obţinut olteanul în instanţă

Adrian Mititelu continuă lupta pe toate fronturile cu capii din fotbalul românesc. Chiar dacă războiul principal este cu Mitică Dragomir şi Mircea Sandu, patronul defunctei FC U Craiova, pune beţe în roate şi actualei conduceri, făcînd opoziţie la înscrierea mandatului de preşedinte al LPF al lui Gino Iorgulescu, la grefa Tribunalului Bucureşti. 

Astfel, după ce a intrat în faliment şi nu mai are drept de reprezentare a societăţii, Mititelu s-a folosit un tertip ingenios şi i-a convins pe cei de la Corvinul Hunedoara să facă o cerere de intervenţie în dosarul de pe rolul Tribunalului Bucureşti, în care se judecă modificarea actelor constitutive ale LPF, respectiv de înscriere a mandatului de preşedinte al lui Gino Iorgulescu, iar gruparea din Ardeal este reprezentată în proces chiar de omul de încredere al lui Mititelu, juristul Mircea Moise.

Astfel, după ce, la Tribunal, i s-a respins cererea de intervenţie, Moise, în numele Corvinului, a făcut apel, iar joi dimineaţă Curtea de Apel a dat decizia, admiţîndu-i “în principiu” acestuia cererea de intervenţie şi dreptul de a fi parte şi a face opoziţie la cererea de înregistrare a mandatului lui Gino Iorgulescu, depusă de LPF.

Practic, în toamnă, Tribunalul Bucureşti, care suspendase cauza pînă la judecarea apelului depus de Moise, va judeca cererea de înscriere a mandatului lui Gino Iorgulescu, de preşedinte al LPF, cu Moise parte în proces, care se opune cererii formulate de LPF.

lpf

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×