Mitriţă se gândeşte la plecare! “Vreau un trofeu şi apoi să plec din nou”

Razvan Nicolae   
in Fotbal intern
20/03/2018, 16:55
Mitriţă se gândeşte la plecare! “Vreau un trofeu şi apoi să plec din nou”

Prestaţiile bune ale lui Alexandru Mitriţă la CSU Craiova nu au trecut neobservate şi jucătorul a fost convocat de Cosmin Contra la echipa naţională a României. Mijlocaşul ofensiv de 23 de ani a susţinut că a primit o mulţime de felicitări.

“Am primit foarte multe mesaje. Chiar nu mă aşteptam ca atâta lume să-mi ureze multă baftă. Vă daţi seama, din partea familiei, pentru că sunt persoane foarte importante din viaţa mea şi mă bucur că mi-au urat acest lucru înainte să vin la echipa naţională. Fiind prima convocare, m-au felicitat, mi-au spus să trag tare şi să rămân cât mai mult la prima reprezentativă. Toţi m-au primit foarte bine. Pe majoritatea îi cunosc, îi ştiu de mult. Sunt băieţi foarte buni şi sperăm să facem treabă cât mai bună împreună. Am vorbit cu Devis Mangia înainte să vin la Bucureşti, l-am sunat, am vorbit cu el şi mi-a urat şi el multă baftă”, a declarat Alexandru Mitriţă pentru prosport.ro.

Mitriţă a vorbit despre perioada petrecută la Steaua

Fotbalistul lui CSU Craiova a declarat că a avut şi alte oferte înainte de a semna cu CSU Craiova. De asemenea, Alexandru Mitriţă a vorbit şi despre perioada petrecută la echipa U19 de la FCSB. “Am avut oferte şi din afară, mai ales din Serie B au fost foarte multe echipe. Au fost şi din ţară, dar tot ce aveam nevoie în acel moment, fiind un pic la pământ, era să mă întorc acasă, să fiu alături de familie şi să îmi revin uşor-uşor. Tot ce contează acum este că sunt la Craiova şi m-am întors unde mi-a dictat inima. A fost o experienţă foarte scurtă. Am fost cu Steaua în Youth League, am văzut cum este să joci meciuri oficiale în afară, chiar dacă erau Under 21. După aceea, am avut un meci în Cupa României cu Avântul Bârsana. Vă daţi seama, atunci am fost foarte emoţionat şi eu zic că toate aceste lucruri sunt un exemplu pentru mine şi mă ajută foarte mult în cariera mea”, a mai precizat Alexandru Mitriţă.

Fiind întrebat care a fost cel mai frumos gol marcat în tricoul lui CSU Craiova, Mitriţă a replicat că reuşita din meciul cu CFR Cluj îi este drag. Cu CFR-ul. Cu CFR-ul acasă, când am dat din lovitură liberă. Acasă la mine, pot să spun aşa, în faţa propriilor fani. A fost o nebunie! Pot să spun că s-a zbârlit pielea pe mine după ce am marcat. Orice jucător îşi doreşte să joace în afară. Eu am fost acolo, am văzut cum este. Este o altă mentalitate, trebuie să ai o altă atitudine când pleci. Eu sper să-mi fac cât mai bine treaba, să câştig un trofeu cu Craiova, iar după aceea să vină o ofertă bună şi să plec din nou”, a mai comentat mijlocaşul ofensiv.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×