Fotbal intern

Va fi nebunie la Craiova – CFR! Mitriță își ia adio de la fanii olteni! Anunțul de ultima oră al conducerii

05.02.2019 | 21:11
Va fi nebunie la Craiova  CFR Mitrita isi ia adio de la fanii olteni Anuntul de ultima ora al conducerii

U Craiova va juca în etapa a 23-a din Liga 1 Betano împotriva celor de la CFR Cluj, într-un adevărat derby în lupta pentru titlu. Oltenii nu vor beneficia de serviciile căpitanului Alexandru Mitriță, vândut de trupa din Bănie la New York City FC, în schimbul unei sume impresionante, de peste 8 milioane de euro. Cu toate acestea, fanii craiovenilor vor avea parte de o surpriză plăcută înainte de meciul împotriva trupei din Gruia.

Oficialii oltenilor au scris pe rețelele de socializare de faptul că Alex Mitriță va fi prezent la meciul contra formației clujene și va da lovitura de start: „Alex Mitriță își va lua la revedere de la suporterii Științei și de la Peluza Nord Craiova duminică seara. Lovitura de începere în ceea ce este „șocul” acestui mini-retur va fi dată de Alex, nu înainte de a preda banderola lui Nicusor Bancu. Fii în tribune alături de Alex Mitriță, cel care vine special pentru a celebra prima victorie în campionat din 2019.”

?‍♂️ Alex Mitriță își va lua la revedere de la suporterii Științei și de la Peluza Nord Craiova duminică seara. Lovitura…

Gepostet von Universitatea Craiova am Dienstag, 5. Februar 2019

Alex Mitriță va fi prezent la Craiova – CFR, derby-ul etapei în Liga 1 Betano

Alex Mitriță a devenit al cincilea fotbalist român care a semnat cu o echipă din MLS și îl va avea adversar pe românul cu origini germane Andreas Ivan, care joacă pentru New York Red Bulls. El a fost prezentat ca un adevărat superstar de către clubul american„Alexandru este un jucător ofensiv foarte talentat, care poate înscrie goluri, dar și crea oportunități pentru ceilalți. La doar 24 de ani, face parte dint-o generație de fotbaliști extrem de talentată a României”, a spus fostul internațional american Claudio Reyna care acum e director sportiv al NY City FC.

În schimb, foștii colegi de la Craiova se arată supărați de plecarea lui Mitriță„Mitriță era cel mai bun om al nostru. Se vede că am suferit. O să se vadă în continuare lipsa lui. Nu mă așteptam să plece, voiam să rămână. Îl felicit însă. Sper să facă treabă bună acolo”, a spus Nicușor Bancu, cel care va prelua banderola de căpitan de la Mitriță.

Partida dintre U Craiova și CFR Cluj se joacă duminică, 10 februarie, de la ora 20:00. Partida va fi transmisă în format live video de FANATIK.