Fotbal intern

Mitriţă, dezvăluiri despre relaţia cu Băluţă! “Nu-l suportam, acum e ok”

28.05.2018 | 00:14
Mitrita dezvaluiri despre relatia cu Baluta Nul suportam acum e ok

Suporterii olteni au luat cu asalt Arena Naţională pentru meciul CSU Craiova – Hermannstadt 2-0, finala Cupei României. Unul dintre fanii echipei antrenate de Devis Mangia, vrăjit de prestaţiile mijlocaşului de 23 de ani, a venit cu un baner special.


UPDATE, ora 23:58 /

Alexandru Mitriţă a vorbit la finalul meciului de pe Arena Naţională. Mijlocaşul oltenilor a remarcat banerul fanului, însă a spus că nu poate exista comparaţie între el şi Gică Hagi. “Mă bucur foarte mult pentru că am câştigat un trofeu după 25 de ani. Am câştigat acest trofeu pentru suporteri, pentru întregul oraş, au fost mereu lângă noi. Presiunea a fost pe noi. Pentru asta am venit la Craiova, să câştig un trofeu. Când eram la Viitorul nu-l suportam pe Băluţă. Nu ştiu de ce, dar acum totul e ok. Ne băteam cap în cap, care este mai bun. Acum ne facem vacanţele împreună.  S-a ajuns prea departe cu acel baner. Nu cred că se va mai naşte prea curând un jucător cum a fost domnul Hagi”, a declarat Alexandru Mitriţă.


“Mitriță, noul Hagi al României”

, a fost mesajul suporterului oltean venit la finala Cupei României. Internaţionalul român nu s-a lăsat mai prejos şi a marcat al doilea gol al finalei. La finalul meciului, fotbalistul oltenilor a primit premiul de cel mai bun fotbalist al finalei.

Alexandru Mitriţă, urmărit de o echipă din La Liga la finala Cupei României

La finala Cupei României, Alexandru Mitriţă a fost urmărit de scouterii lui Villarreal.

Mijlocaşul de 23 de ani a fost aclamat după fluierul de final al arbitrului, peste 20.000 de suporteri ai lui CSU Craiova au venit pe Arena Naţională.

Mesajul primit de Alexandru Mitriţă la finala Cupei României
Mesajul primit de Alexandru Mitriţă la finala Cupei României