Fotbal intern

Mitriță a vorbit despre transfer: „Dacă era Juventus, nu Torino, eram deja plecat”

16.01.2019 | 14:37
Mitriță a vorbit despre transfer: „Dacă era Juventus, nu Torino, eram deja plecat”
Alex Mitriță a pozat pentru Fanatik, în hotelul Land of Legends
ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță este cu siguranță unul dintre cei mai curtați fotbaliști din Liga 1 Betano. Mijlocașul oltean a vorbit despre posibilul său transfer în Italia și a glumit că nu ar fi stat pe gânduri dacă ar fi primit o ofertă de la Juventus Torino.

FANATIK a scris că AC Torino a făcut o ofertă de 5 milioane de euro pentru Alex Mitriță. Patronul oltenilor nu vrea să se despartă de golgeterul Craiovei decât pentru o sumă de 8 milioane de euro. Mitriță a spus că nu dorește neapărat să plece din Bănie: „Dacă era o sumă bună, cred că eram plecat deja. Au fost cifre pe care le-am făcut în acest an. Am dat multe goluri, după Instat am fost cel mai bun jucător din campionat. Am prins echipa etapei de foarte multe ori și acest lucru mă bucură foarte mult.”

ADVERTISEMENT

Mitriță a vorbit, în glumă, despre un transfer la Juventus Torino

Alex Mitriță a glumit că, dacă oferta ar fi venit de la concitadina Juventus Torino, ar fi fost deja în echipa lui Massimilliano Allegri: „Dacă era Juventus, cred că plecam de pe acuma. *râde* Gândul meu este doar la Craiova, nu mă gândesc la plecare. Voi pleca doar dacă va fi o ofertă bună pentru club și pentru mine.”

Mitriță a vorbit și despre comparațiile cu celălalt golgeter al României, George Țucudean: „Nu pot să zic că sunt mai bun decât el. Suntem prieteni, colegi de națională. Țucudean are și el calitățile lui și este un fotbalist extraordinar.”

ADVERTISEMENT

Acum, LIVE din Antalya – https://goo.gl/B3hZNKMitrita, declaratii in DIRECT – https://goo.gl/B3hZNKȘtirile zilei sunt AICI – https://goo.gl/B3hZNK

Gepostet von Fanatik.ro am Mittwoch, 16. Januar 2019

 

Și Alex Mateiu a vorbit cu presa, ocazie cu care s-a arătat optimist că echipa sa avea un parcurs foarte bun în următoarele meciuri, până în play-off: „Nu cred că este de ajuns să vorbim de titlu. Trebuie să vorbim pe teren unde sunt sigur că vom avea rezultate bune. Vom avea cinci meciuri dificile până la play-off, dar le luăm pas cu pas. Nu mă interesează de Steaua, sunt fericit că a venit Andrei aici și sper să ne ajute să jucăm cât mai bine. Nici nu mă interesează de transferurile lor. Mă interesează de noi, să fim cu toții apți. Toate echipele sunt echilibrate și va câștiga cea care este mai în formă”.

Acum, LIVE din Antalya – https://goo.gl/B3hZNKMateiu, declarații în DIRECT – https://goo.gl/B3hZNKȘtirile zilei sunt AICI – https://goo.gl/B3hZNK

Gepostet von Fanatik.ro am Mittwoch, 16. Januar 2019

După 21 de etape, U Craiova se află pe locul 3 în Liga 1 Betano, cu 38 de puncte. Alex Mitriță este liderul echipei și a înscris 13 goluri în 18 meciuri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri