Mitriţă, aniversare printre fani! Cadou inedit primit de mijlocaş

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
09/02/2018, 09:14
Mitriţă, aniversare printre fani! Cadou inedit primit de mijlocaş

Mitriţă a împlinit vârsta de 23 de ani şi a fost asaltat de suporterii oltenilor, veniţi la casele de bilete pentru a-şi achiziţiona tichete la partida Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sfântul Gheorghe. 

Mijlocaşul a primit mai multe cadouri de la suporterii veniţi să-l felicite. O fană i-a adus un tort, iar o alta un vocher cadou 20 de şedinţe gratuite de la un salon de înfrumuseţare. Alexandru Mitiriţă s-a bucurat de interesul oltenilor pentru partidă, dar şi de mesajele pe care le-a primit de la cei cărora le-a vândut bilete şi eşarfe.

“După meci fac cinste”

“Mă bucur foarte mult că sunt apreciat şi că a venit atât de multă lume. Se apropie meciul, după meci o să dau o bere la băieţi, o pizza, voi face cinste”, a spus Mitriţă.

Partida CS Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sfântul Gheorghe se va disputa duminică, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în fromat LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Rakitic îi “înţeapă” pe francezi. “Au marcat patru goluri, doar trei ale lor”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.