Fotbal intern

Mititelu, somat să cedeze stema. “Nu pot lăsa Ştiinţa pe mîna copiilor nesupravegheaţi”

Asociaţia "Ştiinţa suntem noi" s-a aflat în ultimele luni în dicuţii avansate cu Adrian Mititelu pentru găsirea unei soluţii pentru relansarea Universitîţii Craiova în fotbalul românesc....
05.05.2015 | 17:33
Mititelu somat sa cedeze stema Nu pot lasa Stiinta pe mina copiilor nesupravegheati

Asociaţia “Ştiinţa suntem noi” s-a aflat în ultimele luni în dicuţii avansate cu Adrian Mititelu pentru găsirea unei soluţii pentru relansarea Universitîţii Craiova în fotbalul românesc. Însă, din diferite motive, reprezentanţii suporterilor au ajuns la concluzia că proiectul respectiv nu mai are nici o şansă cu Mititelu patron, iar din acest motiv i-au cerut public acestuia să se retragă.

“Sînt de acord că echipa trebuie înscrisă în competiţie de la vară”

Adrian Mititelu nu a rămas dator şi le-a răspus partenerilor săi de discuţii, pe pagina personală de facebook, nu înainte de a recunoaşte că Universitatea Craiova trebuie înscrisă din vară în competiţie. Recunosc că am fost surprins neplăcut de unele afirmaţii răutăcioase din acest comunicat. Îi cunosc pe unii dintre fondatorii Asociaţiei “Stiinta Suntem Noi” şi mi-au lăsat impresia că sînt sufletisti şi că într-adevar vor să se implice în reorganizarea clubului. Însă de la dorinţă la putinţă este o diferentă….Universitatea Craiova este o bombă atomică, care nu poate fi lăsată la îndemana copiilor nesupravegheaţi…. Nu poţi pur si simplu să obţii controlul unui club, venind numai cu argumente de genul “vom face noi , vom drege noi” fară să existe vreo garanţie în acest sens. Precizez că nu contest intenţiile şi buna credinţă a iniţiatorilor, dar nu au nicio sanasă să reconstruiască acest club fară implicarea mea. Am spus-o incă de la început, că viitorul acestui club este că marea masa a suporteriilor să deţina controlul, dar pînă să se ajungă acolo mai sînt multe etape de ars. Chiar dacă pentru moment ar putea să existe soluţii financiare acceptabile, trebuie să luati în calcul toate acţiuniile de blocaj pe care Olguta Vasilescu si mafia pe care o coordonează le va iniţia“, a spus Mititelu.

“O să vă aştepte iadul!”

În continuare acesta a declarat: “Nici nu banuiti ceea ce va asteapta….Iadul! Lia Olguta Vasilescu a devenit duşmanul numărul 1 al acestui club. Ea nu concepe că această echipă să reînvie, deoarece odată reinviată, ea este moartă si îngropată, referindu-mă politic. Oare cîti dintre voi sunteţi dispuşi să vă sacrificaţi viaţa personală şi a familiei voastre? Pentru această luptî, este necesara foarte multă tărie de caracter şi o capacitate de rezistenţă la stres. Propaganda mediatică, platită de Olguţa Vasilescu se va declanşa imediat împotriva voastră. Voi spuneţi că eu am condus clubul la faliment…va inselati amarnic! Eu i-am ridicat Universitatii Craiova gradul de demnitate şi mîndrie ! Şi pentru interesele ei legitime mi-am pierdut ani din viată şi mi-am expus familia unui calvar. Pentru echipa asta m-am luat la luptă cu cel mai mare grup mafiot din Romania, din care fac parte politicieni de rang înalt din toate partidele, judecători, procurori etc. Sînt de acord că echipa trebuie înscrisă în competiţie în acest an cu orice preţ, însa pentru asta e nevoie de fapte şi de unitate. Uşa mea este deschisă si vă aştept să facem primul pas si după aceea următorul pas….pas cu pas”.

Tags: