Pariuri sportive

Miza e locul 1 în Serie A! Pariază pe Inter – Juventus, cel mai încins Derby d’Italia din ultimii ani

04.10.2019 | 16:42
Miza e locul 1 in Serie A Pariaza pe Inter  Juventus cel mai incins Derby dItalia din ultimii ani

Meciul weekend-ului în fotbalul european se dispută în Italia. Actualul lider, Inter Milano, joacă pe teren propriu împotriva campioanei, Juventus, într-un nou episod din Derby d’Italia, una dintre marile rivalități de pe continent.

Duminică, de la ora 21:45, miza duelului dintre nerazzurri și bianconeri este locul 1 în clasament. Singurele echipe neînvinse în acest sezon se întâlnesc din postura primelor două clasate pentru prima oară din noiembrie 2012, când Inter s-a impus cu 3-1 la Torino.

Intră pe Superbet.ro și în aplicația Superbet și pariază pe meciul Inter Milano – Juventus Torino!

JUVENTUS, AVANTAJ CLAR ÎN MECIURILE DIRECTE

Confruntările dintre Inter și Juventus se joacă sub titulatura Derby d’Italia de la jumătatea anilor ’60, când cele două cluburi erau principalele forțe din Serie A. Celebrul jurnalist italian Gianni Brera este „părintele” acestui nume, care se folosește fără întrerupere de atunci, în ciuda unui dezechilibru evident când vine vorba despre meciurile directe.

Niciun alt meci nu s-a disputat mai des decât Inter-Juventus în campionatul italian, însă torinezii domină clar bilanțul întâlnirilor dintre cele două formații. În Serie A au avut loc 172 de partide, iar „Bătrâna Doamnă” a câștigat aproape jumătate. 82 de victorii are gruparea bianconera, care a obținut și 44 de rezultate de egalitate, în timp ce rivala milaneză s-a impus de 46 de ori.

Tu pe ce rezultat mizezi în derby-ul de duminică?

Tot în dreptul lui Juventus stă și cea mai clară victorie din duelurile directe, un 9-1 înregistrat în 1961, în condiții speciale. Nemulțumit de decizia federației de a reprograma duelul cu torinezii, câștigat inițial la „masa verde” de Inter, președintele de atunci al nerazzurrilor, Angelo Moratti, i-a cerut lui Helenio Herrera să folosească formația Primavera. Juve a profitat și s-a impus cu un scor incredibil, în ceea ce este considerat momentul în care s-a născut cu adevărat rivalitatea dintre cele două cluburi. Însă nivelul maxim al acesteia a fost atins după scandalul Calciopoli, din 2006, care a dus la retrogradarea în Serie B a lui Juve, deposedată și de titlurile din 2005 și 2006, acesta din urmă fiindu-i acordat Interului.

De cealaltă parte, cel mai mare succes interist în Derby d’Italia datează din 1954, când milanezii au câștigat cu 6-0 în drum spre un al doilea Scudetto consecutiv.

TREI GOLGHETERI PENTRU DERBY D’ITALIA

Cel mai important meci al Italiei nu are un singur golgheter, ci 3. Giuseppe Meazza, Omar Sivori și Roberto Boninsegna au marcat de câte 12 ori într-un Inter-Juve.

Sivori deține recordul de goluri înscrise într-o singură partidă. În deja amintita victorie cu 9-1, argentinianul devenit ulterior italian a punctat de nu mai puțin de șase ori. Practic, jumătate din golurile semnate în duelurile cu Inter.

Pe Superbet.ro și în aplicația Superbet poți paria pe marcatorii din meciul Inter – Juventus!

În prezent, odată cu plecarea lui Mauro Icardi la Paris St. Germain, nu există un goleador în Derby d’Italia. Marcelo Brozovic a marcat de două ori contra bianconerilor, dar s-a întâmplat într-un meci de Cupă, în timp ce Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain sau Paulo Dybala au doar câte un gol împotriva rivalei din Milano.

INTER, DOAR O VICTORIE ÎN ULTIMELE 9 MECIURI DIRECTE ACASĂ

Hegemonia instaurată de Juventus în Serie A se reflectă și în duelurile directe cu Inter. Gazdele de la sfârșitul acestei săptămâni au o singură victorie în ultimele 9 partide disputate pe teren propriu în fața bianconerilor.

Excepția s-a întâmplat în septembrie 2016, când Mauro Icardi și Ivan Perisic au marcat golurile prin care Inter a întors rezultatul și a câștigat cu 2-1. De altfel, a rămas și ultimul succes al nerazzurrilor în duelurile cu Juve. De atunci, 3 remize și două victorii torineze, ambele la limită însă.

Deschide cont la Superbet și pune Superbilete!

ANTONIO CONTE ÎȘI ÎNTÂLNEȘTE FOSTA ECHIPĂ

Cu Antonio Conte a început hegemonia de aproape un deceniu a lui Juventus in Serie A. Acum, fostul tehnician al torinezilor încearcă să-i pună capăt, ca antrenor al marii rivale. Startul este încurajator. Inter are 6 victorii în primele 6 etape și cea mai bună apărare din Top 5 campionate, cu doar două goluri primite.

Confruntarea de duminică seară, care vine la doar câteva zile după eșecul greu digerabil cu Barcelona, din Liga Campionilor, le oferă lui Conte și elevilor săi oportunitatea de a lua o primă opțiune serioasă de a amenința cu adevărat supremația lui Juventus.

Gazdele au un singur absent, Alexis Sanchez, suspendat după roșul primit etapa trecută, cu Sampdoria, în timp ce Juventus nu se va putea baza pe accidentații Giorgio Chiellini, Mattia De Sciglio, Douglas Costa și Danilo.

Tu pe cine mizezi?

ÎNSCRIE-ȚI BILETELE ȘI ÎN PROMOȚIA SUPERBET CU PREMII ZILNICE ÎN BANI!

Meciul se joacă în plină promoție Superbet. Până pe 28 octombrie inclusiv, fiecare bilet de pariuri sportive (single și sau combo, pre-meci și/sau live) de cel puțin 20 Lei miză și cotă de peste 1.5 plasat în orice agenție Superbet, pe site-ul online Superbet sau în aplicația mobilă Superbet poate aduce prin tragere la sorți premiul zilnic de 1.000 euro net, premiul săptămânal de 5.000 euro net sau marele premiu de 20.000 euro net!

Orice sport preferi să pariezi, înscrie-ți bilete în campania #CastiguriDeCampion pe pagina promotii.superbet.ro