Sport

Miză financiară importantă în FCSB – Nordsjaelland! Câți bani face Gigi Becali

Gigi Becali are costuri importante pentru „dubla” cu Nordsjaelland, însă patronul FCSB poate ieși pe profit după confruntarea cu danezii. Câți bani poate încasa.
10.08.2023 | 10:47
Miza financiara importanta in FCSB  Nordsjaelland Cati bani face Gigi Becali
Gigi Becali are costuri de 200.000 de euro la „dubla” cu danezii, însă poate ieși pe profit. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali speră din nou să dea lovitura cu biletele la meciul cu Nordsjaelland din Ghencea, iar Mihai Stoica a declarat că s-au vândut deja peste 22.000 de bilete. Însă și costurile sunt pe măsură.

Gigi Becali bagă adânc mâna în buzunar la FCSB – Nordsjaelland

Pe lângă faptul că Gigi Becali trebuie să achite peste 50.000 de euro pentru chirie stadionului Ghencea, plata firmei de bază și a utilităților, patronul FCSB are niște costuri uriașe pentru deplasarea în Danemarca.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a dezvăluit deespre ce sumă e vorba: „Noi ne așteptăm să facem în jur de 200.000 de euro pentru meciul ăsta, iar costul de deplasare în Danemarca va fi de 150.000 de euro”. Doar avionul până în țara vikingilor va costa în jur de 70.000 de euro!

Cu toate acestea, Gigi Becali și-ar putea recupera cheltuielile de peste 200.000 de euro din vânzarea biletelor. Spre exemplu, la meciul cu CFR Cluj din Ghencea, omul de afaceri a încasat aproximativ 330.000 de euro, după ce FCSB a vândut 28.000 de bilete. Același lucru s-ar putea întâmpla și la meciul cu danezii, așa cum spera și managerul general al FCSB.

ADVERTISEMENT

De cine se teme Nordsjaelland înainte de meciul cu FCSB: „Mulți jucători interesanți”

Danezii i-au analizat pe Andrea Compagno și Florinel Coman, pe care îi consideră cei mai periculoși jucători ai vicecampioanei României: „Au în față doi jucători care amenință cu goluri și sunt responsabili pentru majoritatea victoriilor echipei. Unul este italianul Andrea Compagno, care a terminat sezonul trecut cu 21 de goluri. În acest sezon, a înscris deja două goluri în trei meciuri din campionat. Acesta încă nu a găsit plasa în cele două meciuri europene ale echipei.

Celălalt jucător cu gol în ghete este Florinel Coman. El a marcat singurul gol în victoria românilor în deplasare împotriva CSKA 1948 Sofia, care i-a dus în final în turul al treilea al calificărilor”, au mai scris danezii, pe site-ul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Nordsjaelland, a vorbit și el de acest subiect la conferința de presă: „Sunt mulți jucători interesanți la FCSB. Îmi place căpitanul (n.r. – Darius Olaru), cred că se mișcă foarte bine, face presing bine și este foarte tehnic. 

Mai sunt câteva dintre extreme, îmi place tânărul Popescu, este un jucător bun, plus extrema stânga, Coman, care lovește foarte bine cu dreptul. FCSB are mulți jucători buni.

ADVERTISEMENT

Am urmărit cele două meciuri cu CSKA 1948 și am văzut că au schimbat câțiva jucători. Cei care au intrat de pe bancă au fost destul de buni la rândul lor. Francezul de la mijloc, de exemplu (n.r. – Edjouma). Deci FCSB are mulți jucători buni”, a spus Johannes Thorup.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,55 este cota pentru „X” la meciul FCSB – FC Nordsjaelland

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici