Pariuri sportive

Miza pe MLS! Bilet uluitor cu un câștig de aproape 25.000 de lei la pariuri

Un parior norocos a dat marea lovitură și a reușit să câștige aproape 25.000 de lei cu un bilet care a conținut 14 evenimente.
30.05.2024 | 14:35
Un parior norocos a dat marea lovitură și a reușit să câștige aproape 25.000 de lei cu un bilet care a conținut 14 evenimente. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Profitul uriaș la pariuri vine la doar câteva zile după o reușită cu adevărat impresionantă. Un jucător și-a trecut în cont o sumă de aproape 500.000 de lei cu un bilet pe care a jucat 25 meciuri de fotbal.

Cum să câștigi la pariuri o sumă importantă

Câștigurile fabuloase la pariuri continuă în luna mai. Ultimul norocos a pus mâna pe aproape 25.000 de lei cu un bilet extraordinar. În plus, el a profitat și de bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru s-a decis să pună pe bilet 14 partide din MLS jucate în noaptea de sâmbătă spre duminică. A jucat în special varianta ”șansă dublă” și s-a dovedit a fi un fin cunoscător al campionatului nord-american.

A ales să joace un bilet în care a avut cote medii, de la 1,25 și până la 2,60. În final a beneficiat de o cotă totală de 848,44 pe care a pus 20 de lei. Suma arată că omul nostru a mers la sigur și și-a calculat foarte bine pașii.

ADVERTISEMENT

Cunoștințele legate de fotbalul din MLS i-au adus omului nostru nu mai puțin de 24.596,03 lei, dar trebuie remarcat faptul că 7.627,04 lei din această sumă au venit ca urmare a bonusului oferit de Superbet.

Bilet câștigător fără emoții

În ciuda faptului că un bilet cu atât de multe partide ar trebui să beneficieze și de un dram de noroc, de această dată nu a fost cazul. Și asta deoarece jucătorul nostru a ales cu foarte mare atenție pariurile pe care a mizat.

ADVERTISEMENT

Singurul meci care i-a dat ceva bătăi de cap a fost cel dintre Colorado Rapids și Minnesota, la care a jucat varinata ”x2”, la o cotă de 1,85. Oaspeții au condus cu 3-1 la pauză și totul părea în regulă, dar gazdele au revenit puternic, au egalat în partea secundă și chiar au avut șanse de a câștiga. Spre norocul pariorului, s-a încheiat 3-3.

Mici emoții au existat și la partidele Charlotte – Philadelphia Union și CF Montreal – Nashville SC, la care a jucat ”1x” și, respectiv ”x2”. Întâlnirile s-au terminat 0-0, dar ambele puteau să-i strice frumusețe de bilet.

ADVERTISEMENT

În schimb, a jucat un ”x2” normal la Vancouver Whitecaps – Inter Miami, în ciuda faptului că de la oaspeți a lipsit superstarul Lionel Messi, și așa pariorul a intrat în galeria marilor câștigători BigWin. De data aceasta a fost el, dar mâine poți fi tu. Mai ales dacă știi să profiți de bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT