Fotbal international

Situaţie fără precedent! Mkhitarian obligat să poarte două numere diferite la Arsenal în acest sezon

Henrikh Mkhitaryan este de luni noul jucător al celor de la Arsenal. Internaţionalul armean se confruntă cu o situaţie inedită la noua sa echipă.
23.01.2018 | 19:30
Situaţie fără precedent! Mkhitarian obligat să poarte două numere diferite la Arsenal în acest sezon
ADVERTISEMENT

Henrikh Mkhitarian a semnat luni cu Arsenal, după ce a plecat de la Manchester United. Internaţionalul armean a fost inclus în transferul lui Alexis Sanchez la formaţia antrenată de Jose Mourinho. “Tunarii” l-au prezentat oficial pe fotbalistul de 29 de ani, iar acesta va purta tricoul cu numărul 7.

Cu această ocazie, Henrikh Mkhitarian se va confrunta cu o situaţie inedită la noua sa echipă. În meciurile din Premier League, internaţionalul armean va putea purta tricoul cu numărul 7. Situaţia se va schimba în Europa League, competiţie în care “tunarii” sunt angrenaţi.

ADVERTISEMENT

Mkhitarian a preluat numărul purtat de Alexis Sanchez

Armeanul va trebui să poarte un tricou cu un alt număr în meciurile din cupele europene. UEFA nu permite ca un număr să fie purtat de doi jucători diferiţi, de-a lungul unui sezon, în meciurile din competiţiile pe care le organizează.

Alexis Sanchez a purtat tricoul cu numărul 7 la Arsenal până să plece la Manchester United, astfel că oficialii “tunarilor” sunt puşi într-o situaţie ingrată. Până în prezent, formaţia antrenată de Arsene Wenger nu a făcut niciun anunţ în legătură cu ce număr va purta Henrikh Mkhitarian în Europa League.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri