Fotbal international

Mladen Kristajici, selecţionerul Serbiei îşi ameninţă jucătorii înaintea jocului cu România! “Atenție că dispăreți!”

08.09.2018 | 13:53
Mladen Kristajici selectionerul Serbiei isi ameninta jucatorii inaintea jocului cu Romania Atentie ca dispareti

Antrenorul echipei naţionale a Serbiei, Mladen Kristajici nu este mulţumit de prestaţia jucătorilor săi după primul joc din Liga Naţiunilor şi îi ameninţă pe aceştia înainte de partida cu România! Sârbii au marcat un gol din penalty împotriva Lituaniei, au trimis mingea de patru ori în bară, au tras la poartă de 23 de ori şi au mai ratat o lovitură de pedeapsă, în victoria cu 1-0.

De altfel, Serbia ar fi putut câștiga mult mai uşor partida de la Vilnius. A avut posesie net mai bună, a tras la poartă, și-a creat multe ocazii, dar echipa lui Mladen Kristajici ratează în continuare enorm. Mai mult de atât, selecţionerul Serbiei este nemulţumit şi de fisurile din defensivă. Elevii săi lasă spații mari pentru contraatacuri, fapt care îi putea costa enorm în jocul cu Lituania. 

Mladen Kristajici, selecţionerul Serbiei îşi ameninţă jucătorii înaintea jocului cu România! Naţionala Serbiei la poza oficială
Antrenorul echipei naţionale a Serbiei, Mladen Kristajici nu este mulţumit de prestaţia jucătorilor săi după primul joc din Liga Naţiunilor şi îi ameninţă pe aceştia înainte de partida cu România!

Mladen Kristajici, selecţionerul Serbiei îşi ameninţă jucătorii înaintea jocului cu România!

Astfel, Mladen Kristajici a trecut la ameninţări. Selecţionerul i-a avertizat pe jucătorii săi înaintea partidei cu “tricolorii” de la Belgrad: “Trebuie să controlăm jocul 90 de minute. E inacceptabil ca după cornerul nostru să fim puși în pericol pe contraatac. Nu mai putem repeta greșelile. Au fost erori individuale. Cine le repetă dispare din echipă!”, a declarat antrenorul echipei naţionale a Serbiei

Krstajici a continuat pe acelaşi ton şi a solicitat super concentrare din partea jucătorilor. “Am evoluat pentru prima oară în această formulă, sunt mulți fotbaliști tineri. Însă cer concentrare un meci întreg, nu mai puțin. Concentrarea nu are legătură cu vârsta. Indiferent dacă ești tânăr sau veteran, trebuie să te concentrezi”, a mai spus selecţionerul Serbiei

Mladen Kristajici, selecţionerul Serbiei îşi ameninţă jucătorii înaintea jocului cu România! Sârbii bucurându-se după un gol
Antrenorul echipei naţionale a Serbiei, Mladen Kristajici nu este mulţumit de prestaţia jucătorilor săi după primul joc din Liga Naţiunilor şi îi ameninţă pe aceştia înainte de partida cu România!

Antrenorul echipei naţionale a Serbiei, Mladen Kristajici pune tunurile pe elevii săi înaintea partidei cu România!

Mladen Kristajici a fost nemulţumit de comportamentul elevilor săi chiar şi înaintea jocurilor din Liga Naţiunilor. Astfel au existat câteva surprize în lotul Serbiei pentru meciurile cu România şi Lituania. Printre jucătorii neconvocaţi de Krstajic este Luka Milivojevic, mijlocaşul echipei engleze Crystal Palace, care l-a criticat în public pe tehnician. Portarul Vladimir Stojkovic şi fundaşii Branislav Ivanovic şi Dusko Tosic sunt alţi jucători la care Krstajic a renunţat după ce Serbia nu a reuşit să treacă de faza grupelor la Mondialul din Rusia.

Mijlocaşul Milivojevic afirmase pentru presa din Serbia că deciziile greşite luate de Krstajic sunt de vină pentru înfrângerile cu Elveţia şi Brazilia, ce au dus la eliminarea de la Mondial. Într-un interviu acordat marţi pentru The Daily Mail, jucătorul şi-a menţinut poziţia. “În meciul cu Brazilia, antrenorul nostru a avut opinia sa, a vrut să încerce ceva, iar în final noi am pierdut, aşa că a fost o alegere proastă”, a spus Milivojevic, ce nu a evoluat în partida cu Selecao.

Serbia a fost prezentă la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia şi a făcut parte din grupa C, alături de Elveţia, Costa Rica şi Brazilia. A pornit cu dreptul, victorie în faţa Costa Rica, apoi a pierdut după un meci polemic în faţa Elveţiei, cu gol primit în minutul 90, dar cu penalty clar neacordat şi la care arbitrul a refuzat să consulte VAR şi apoi a urmat al doilea eşec, în faţa Braziliei, care a însemnat şi încheierea parcursului la competiţia din Rusia şi începutul scandalului acasă, în cel mai balcanic stil cu putinţă, între stafful tehnic şi presă, iar apoi între selecţioner şi Milivojevic. Acum începe un ciclu nou şi Serbia speră să câştige grupa cu România, Muntenegru şi Lituania şi să construiască din mers o selecţionată puternică.