Fotbal intern

Mladen Krstajic: „Echipa României joacă în viteză și agresiv”. Ce a spus căpitanul Aleksandar Kolarov

10.09.2018 | 00:03
Mladen Krstajic Echipa Romaniei joaca in viteza si agresiv Ce a spus capitanul Aleksandar Kolarov
ADVERTISEMENT

Mladen Krstajic, selecționerul Serbiei, a declarat la conferința de presă premergătoare meciului Serbia – România, contând pentru etapa a doua din Nations League, că jucătorii săi sunt pregătiți pentru a obține victoria, ținând cont că vor evolua pe teren propriu. 

Milan Rodić, Nenad Krstičić, Nemanja Matić, Jagoš Vuković și Nikola Milenković sunt incerți înaintea partidei cu România, astfel că e de așteptat ca selecționerul Serbiei să opereze anumite schimbări în primul 11 față de meciul câștigat cu 1-0 împotriva Lituaniei.

ADVERTISEMENT

„Echipa României joacă în viteză și agresiv”

„Pot spune că sunt mulțumit de cum am evoluat în meciul cu Lituania, ținând cont că am jucat pentru prima dată în această formulă. Lucrurile cu siguranță pot fi îmbunătățite și e bine că nu am fost pedepsiți pentru greșelile comise. Am analizat și România. Joacă în viteză și agresiv de când a venit Cosmin Contra, dar ne dorim să câștigăm, mai ales că jucăm acasă” – a spus Mladen Krstajic, selecționerul Serbiei.

Serbia ar fi putut câștiga mult mai uşor partida de la Vilnius. A avut posesie net mai bună, a tras la poartă, și-a creat multe ocazii, dar echipa lui Mladen Kristajici ratează în continuare enorm. Mai mult de atât, selecţionerul Serbiei este nemulţumit şi de fisurile din defensivă. Elevii săi lasă spații mari pentru contraatacuri, fapt care îi putea costa enorm în jocul cu Lituania. 

ADVERTISEMENT

„Sper și mi-ar plăcea ca arena să fie plină. dar în primul rând mă interesează ce se întâmplă în cadrul echipei mele. Nu-mi pasă ce spun alții” – a spus Aleksandar Kolarov, căpitanul Serbiei.

Krstajic a făcut scandal la CM 2018

“Nu i-aş da cartonaş roşu sau galben, l-aş trimite la Haga. Acolo va putea fi judecat aşa cum ne-a judecat el pe noi”, a fost declarația selecționerului Serbiei la adresa arbitrului neamț Felix Brych după Serbia – Elveția 1-2. Ieșirile lui Mladen Krstajic, care a postat și un mesaj pe Instagram cu trimitere la decizia lui Brych, au atras atenția celor de la FIFA.

ADVERTISEMENT

Mitrovic, cel mai periculos adversar pentru tricolori

La doar 23 de ani, Aleksandar Mitrovic a strâns deja 42 de selecții la prima reprezentativă a Serbiei, pentru care a marcat 18 goluri. A luat parte și la Cupa Mondială din Rusia, fiind pe teren la toate cele trei jocuri din faza grupelor, reușind să înscrie în eșecul 1-2 cu Elveția, în urma căruia Serbia a fost eliminată de la Mondial. Mitrovic are o poveste interesantă, tatăl său spunându-i că ar fi ajuns criminal dacă s-ar fi lăsat de fotbal.

Serbia și România s-au mai întâlnit și în preliminariile pentru CM 2010, când sârbii ne învingeau cu 5-0 la Belgrad și 3-2 la București.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO este la Belgrad și vă oferă toate informațiile înaintea derby-ul grupei a 4-a în Liga Națiunilor, Serbia – România.

ADVERTISEMENT