Anunţ TERIBIL pentru MM Stoica! Fiscul îi scoate CASA la VÎNZARE!

Gabriel Esanu   
în Stiri sportive
08/03/2015, 00:01
Anunţ TERIBIL pentru MM Stoica! Fiscul îi scoate CASA la VÎNZARE! GALERIE FOTO

MM Stoica a primit o lovitură cruntă de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Casa managerului general al Stelei va fi scoasă la licitaţie pe 1 aprilie, de la ora 13:00, cu scopul de a se recupera prejudiciul provocat de Meme în dosarul Transfeurilor, caz care i-a adus o condamnare de trei ani şi şase luni. Informaţia a fost dată publicităţii pe site-ul oficial al ANAF (vezi FOTO IN GALERIE – CLICK PE POZA!)

Licitaţia porneşte de la 121.787

Un evaluator a stabilit deja preţul de pornire al licitaţiei în care se va decide noul proprietar al casei lui MM Stoica, un imobil din satul Şiviţa, judeţul Galaţi,  pentru 121.787 lei. În cazul în care nimeni nu se va prezenta la prima licitaţie, preţul imobilului va scădea cu 25 de procente pentru următoarea dată la care va fi scos la vînzare.

VIDEO / Mircea Lucescu, ÎNGENUNCHEAT! Cum a pierdut titlul în minutul 90+3! 

Interesul managerului Stelei este ca Fiscul să obţină un preţ cît mai mare, astfel încît să-şi recupereze cît mai mult din prejudiciul stabilit în cazul transferurilor. “Imobil compus în totalitate din teren curte şi grădină, în suprafaţă totală de 2760 mp, şi casă de locuit edificată pe acest teren, în suprafaţă totală construită de 59 mp, construită din paianţă, acoperită cu tablă şi formată din două camere, o bucătărie, două holuri şi o magazie”, este descrierea făcută de ANAF pentru imobilul lui Mihai Stoica din judeţul Galaţi.

Mureşan, KILLER de “cîini”! “Mi-am reglat LUNETA, ca la VÎNĂTOARE!”

A făcut un an de cînd a fost arestat

Mutat recent la Penitenciarul Jilava, MM Stoica a bifat pe 4 martie un an de la încarcerarea sa. Managerul general al Stelei a depus în această perioadă mai multe contestaţii împotriva pedepsei de 3 ani şi şase luni pe care a primit-o în 2014, dar se pare că în ultimul timp a renunţat la toate acţiunile de acest gen. Stoica susţinea că a fost judecat după vechiul cod penal, în ciuda faptului că ar fi fost avantajat de unele paragrafe din noua legislaţie, care l-ar fi ajutat ca două dintre faptele pentru care era acuzat să se fi prescris.

GIGI BECALI. Are INTERZIS la TV! “Pînă la eliberare, NU mai are voie”

STEAUA. Arlauskis l-a MINŢIT pe Gigi. A semnat pe un SAC de bani!

VIDEO / Gol FABULOS marcat de un fost STELIST. Vezi REUŞITA!

 

 

Închide ×