Carousel hot news

MM îi DEZBINĂ pe suporterii Stelei. “Nu voi mai avea dialog cu ei după ce s-a întîmplat”

Mihai Stoica a ţinut să transmită un ultim mesaj fanilor înainte de meciul decisiv cu Astra, programat ată-seară la Giurgiu. Managerul general al "roş-albaştrilor" anunţă că nu va mai...
21.12.2013 | 11:44
MM îi DEZBINĂ pe suporterii Stelei.

Mihai Stoica a ţinut să transmită un ultim mesaj fanilor înainte de meciul decisiv cu Astra, programat ată-seară la Giurgiu. Managerul general al “roş-albaştrilor” anunţă că nu va mai dialoga cu Peluza Sud pentru că au luat decizia de a nu face deplasarea la Giurgiu.

“250 prezenţi la Giurgiu. 250, multiplu de 25. Trebuie să ne apropiem încă un pas de ROUTE 25. P.S. Păcat că Sudul a ales forma asta de protest – mai mult decît justificată – şi nu merge la Giurgiu… dar inima noastră va fi acolo, în tribună, şi va bate pentru noi. Împreună cu ultraşii noştri pînă la moarte.

Eu n-am şi poate nu voi avea niciodată dialog cu Sudul dupa tot ce s-a întîmplat, dar refuz să cred că n-au avut bani. N-au vrut să meargă în urma deciziilor aberante ale gazdelor.

N-am uitat niciodată deşi s-a strigat şi s-a afisat împotriva mea, tocmai de-aia am prezentat absenţa Sudului ca o formă justificată de protest, totuşi, singuri acolo la un meci cu titlul pe masă, nu vrem să fim…şi nu vom fi, Nordul va fi cu noi!”, a scris Stoica pe Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri