Sport

EXCLUSIV / Primul interviu cu Martin Bogatinov: “Vreau să rup BLESTEMUL”

UPDATE 12.30. Martin Bogatinov a semnat în urmă cu puţin timp cu Steaua. Macedoneanul a acordat primul interviu de la sosirea la "roş-albaştri", în exclusivitate pentru FANATIK....
12.01.2014 | 12:30
EXCLUSIV  Primul interviu cu Martin Bogatinov Vreau sa rup BLESTEMUL
ADVERTISEMENT

UPDATE 12.30. Martin Bogatinov a semnat în urmă cu puţin timp cu Steaua. Macedoneanul a acordat primul interviu de la sosirea la “roş-albaştri”, în exclusivitate pentru FANATIK.

Ce spui despre transferul la Steaua?
Este o şansă pentru mine şi este un transfer incredibil! Îmi doresc foarte mult să fac istorie la Steaua. Nu m-am gîndit de două ori înainte de a semna contractul Steaua, aici pot cîştiga trofee!

ADVERTISEMENT

Steaua nu a avut noroc la capitolul portari străini…
Nu ştiam, dar dacă s-a întîmplat aşa cum spui tu, vreau să rup blestemul portarilor străini. Eu sînt mîndru că sînt macedonean, sînt mîndru că foarte mulţi jucători din Macedonia evoluează la echipe de top din Europa, sîntem prin definiţie o naţie liniştită şi muncitoare.

Ce ştiai despre Steaua?
(rîde) Ce ştie o lume întreagă! Steaua este cea mai importantă echipă din România. Ştiu ca are multe titluri şi că a jucat de multe ori în grupele Champions League. Am văzut la tv şi că suporterii sînt fanatici, iar asta cred că ajută mult echipa.

ADVERTISEMENT

De Helmuth Duckadam ai auzit? A apărat 4 lovituri de pedeapsă în finala Cupei Campionilor Europeni, împotriva Barcelonei…
Glumeşti, nu? Sînt portar şi eu… Cine nu-l cunoaşte pe Duckadam, am emotii mari cînd o să-l întâlnesc. Pot să îţi spun că e un vis împlinit să dau mîna cu um om care a apărat patru lovituri de la lovituri de departajare la un asemnea nivel. Era totuşi o finală…

Ce spui despre concurenţa cu Tărăruşanu?
Nu ştiu încă, nici nu-l cunosc. Toţi ne dorim să ajungem titulari şi pentru asta muncim, să dovedim că sîntem cei mai buni şi meritam să ajungem în tricoul de titular!

ADVERTISEMENT


…………………………
UPDATE 11.37: Portarul macedonean a semnat contractul în biroul lui Vali Argăseală şi în prezenţa Anamariei Prodan. Bogatinov a semnat pe doi ani şi jumătate şi va primi 12.000 de euro pe lună. 

UPDATE 10.30: Martin Bogatinov a terminat testul medical, iar acum s-a dus să negocieze contractul cu Steaua. Însoţit de impresarul Anamaria Prodan, macedoneanul a mers în Ghencea, unde va parafa în curînd actele.
……………………………………….

ADVERTISEMENT

UPDATE 12 ianuarie 09.30: Bogatinov a ajuns în România în jurul orei 05:00, cu maşina personală, drum pe care l-a parcurs de la Skopje. În acest moment, portarul macedonean face vizita medicală, în funcţie de rezultatele căreia, cel mai probabil, va semna cu Steaua. 

……………………………….

UPDATE 21.50: Surse din anturajul Stelei ne-au dezvăluit că macedoneanul Martin Bogatinov va ajunge în această noapte, la ora 2.00, în România. Mîine dimineaţă va face vizita medicală, iar la ora 9.00 va semna contractul cu Steaua, iar apoi va pleca împreună cu noii săi colegi în primul cantonament din Spania.
……………………………….
Mihai Stoica a lămurit situaţia transferului lui Bogatinov la Steaua şi are încredere că portarul macedonean se va adapta în campionatul românesc. Oficialul stelist a mai spus că a primit undă verde din partea patronului.

“E adevărat cu Bogatinov. Este un portar de 27 de ani care are 15 selecţii în naţionala Macedoniei. Noi am considerat că la momentul ăsta ne poate ajuta în condiţiile în care Cojocaru se va opera luni şi vom rămîne doar în Tătăruşanu şi Niţă. Ne-am fi dorit fotbalişti care joacă, dar l-am urmărit, am discutat cu mulţi oameni în care am încredere. Reghecampf a vorbit cu Eric, eu am discutat cu Bicfalvi, cu Georgievski. Cum Eric nu a jucat la Lvov, aşa nu a jucat nici Bogatinov. Aşteptăm să luăm legătura cu Gigi într-un fel, dar oricum Virgil Becali a vorbit şi i-a zis în mare despre ce e vorba şi mi-a transmis să fac transferul pentru că are încredere. Tricourile i le-am făcut deja, va purta numărul 86”, a spus Stoica la o televiziune de sport.

 

ADVERTISEMENT