Sport

MM Stoica a comentat retrogradarea lui Dinamo! Atac la Ionuț Lupescu: „Nu mă așteptam să zică așa ceva!”

MM Stoica a comentat retrogradarea lui Dinamo, iar managerul general al FCSB-ului l-a atacat și pe Ionuț Lupescu, după ultimele declarații ale fostului jucător al „câinilor”.
02.06.2022 | 09:49
MM Stoica a comentat retrogradarea lui Dinamo Atac la Ionut Lupescu Nu ma asteptam sa zica asa ceva
MM Stoica a comentat retrogradarea lui Dinamo și l-a atacat pe Ionuț Lupescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ionuț Lupescu a declarat recent că i se pare o idee bună ca Ministerul de Interne să finanțeze secția de fotbal de la Dinamo pe viitor, lucru taxat aspru de MM Stoica.

MM Stoica a comentat retrogradarea lui Dinamo și l-a atacat pe Ionuț Lupescu

MM Stoica nu s-a bucurat exagerat după retrogradarea lui Dinamo, explicând motivul pentru care nu a vrut să-și ironizeze rivalii. Totodată, managerul FCSB-ului l-a atacat pe Ionuț Lupescu, după ultimele declarații ale fostului fundaș al „alb-roșilor”:

ADVERTISEMENT

„Nu mă așteptam să declare așa ceva Lupescu, el având mentalitatea din Germania. Dar când tu spui că Armata Română și Miliția trebuie să aibă echipe de fotbal, nu mai ai ce discuta. Nu a zis bine deloc ce a zis.

Am avut sentimente amestecate față de Dinamo. Podul era plin de ironii, dar au ajuns prea jos și nu poți să aduci ironii la un nivel atât de jos”.

ADVERTISEMENT

„Cred că trebuia să se întâmple mai demult. Și dacă ar fi ajuns mai devreme la retrogradare, nu mai trăiau nici suporterii agonia asta pe care au trăit-o acum.

A fost o participare nemeritată a CFR-ului, Unirii Urziceni și Oțelul Galați în Champions League, pentru că Steaua, Dinamo și Rapid au făcut punctele pentru cupele europene. A fost o dramă pentru Dinamo în sezonul 2008-2009, a fost o reală dramă.

ADVERTISEMENT

Eu zic că nu are nicio legătură ce s-a întâmplat atunci cu ce s-a întâmplat acum, Dinamo era o forță mare în perioada aia.

E inexplicabil și pentru mine, a fost ceva ascuns cu Cortacero, cu contractele date de Dinamo pentru unii de nu auzise nimeni.

ADVERTISEMENT

A fost ceva dubios. Știu ce înseamnă masă credală, știu ce înseamnă majoritate la masă credală, dar nu știu cine a gândit-o și cum a gândit-o”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Negoiță nu a simțit nimic pentru Dinamo, Borcea era disperat!”

MM Stoica a continuat și a vorbit și despre faptul că nu l-a considerat niciodată pe Ionuț Negoiță un dinamovist adevărat, cum era Cristi Borcea:

„Negoiță nu a simțit nimic pentru Dinamo, Borcea era disperat, era dinamovist adevărat. Pe Negoiță nu l-am simțit dinamovist.

De ce să ajungă Cortacero, că aici e problema, de ce a ajuns ăla aici? Eu am auzit multe povești, că vin arabi și cumpără, că vin ruși și cumpără. Arabii vin în Anglia și cumpără echipe sau în Franța… nu vine lumea să cumpere echipe din România, că nu ai de ce. Cine poate să creadă chestia asta. Să vină un investitor de unde vreți voi și să vină să investească aici ca să ce?

Mai avem ceva de înstrăinat, nu am dat tot deja? Eu știu cum s-a pierdut combinatul din Galați, haideți, să fim serioși”.

„Eu nu înțelegeam cum suporterii umpleau Arena Națională cu bilete virtuale, dar nu mergi pe stadion să fie plin. Cred că dacă erau 15.000 de oameni meci de meci, erau altfel lucrurile.

Nu poți să conduci un club cu mii de păreri, eu primesc mesaje din partea suporterilor care vor să vină Irobiso la Steaua, de ce nu îl luăm pe Bale dacă e liber. Ei nu sunt rău intenționați, dar așa or fi și alți suporteri ai altor echipe. Cum să conduci cu atâtea păreri un club?”, a mai spus MM Stoica.

Mihai Stoica a vorbit și despre duelul din sezonul următor din eșalonul secund între Dinamo și CSA Steaua, pe care nu îl consideră un derby: „Pentru mine United of Manchester și CSA Steaua e același lucru, doar că o echipă e susținută de suporterii vechi ai echipei și alții de bugetul de stat. Ce derby să fie când noi suntem continuatorii.

Dacă se umple Ghencea, putem considera că sunt spectatori neutri și merg la meci. Dar nu vor fi. Suporterii noștri, care vin în număr mare an de an și care vor veni și mai mulți de la anul”.

„Niciodată nu am avut 5.000 în Peluza Nord, nici măcar când am apucat să jucăm pe Arena Națională. Toate nedreptățile care ni s-au întâmplat nouă, au creat o legătură mai puternică cu suporterii.

Nu trebuia să spunem că vrem să jucăm în București, fiind o echipă care reprezintă Bucureștiul? Eu nu am probleme cu rugby-ul, când au meciuri”, a mai spus managerul „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT