Sport

MM Stoica a găsit vinovatul pentru înfrângerea FCSB-ului la Craiova: „Alo, domnu’ Radu Petrescu!” Video

Radu Petrescu a fost la centrul partidei dintre Universitatea Craiova și FCSB. Mihai Stoica, oficialul „roș-albaștrilor”, susține că arbitrul a viciat rezultatul.
19.09.2022 | 13:59
MM Stoica a gasit vinovatul pentru infrangerea FCSBului la Craiova Alo domnu Radu Petrescu Video
MM Stoica îl trage la răspundere pe centralul partidei Universitatea Craiova - FCSB, Radu Petrescu. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica nu a rămas indiferent la înfrângerea suferită de FCSB în derby-ul cu Universitatea Craiova și a reacționat la adresa lui Radu Petrescu. Arbitrul este acuzat că a viciat rezultatul, după ce nu a acordat penalty la duelul dintre Mitrea și Compagno, din minutul 48.

MM Stoica îl trage la răspundere pe Radu Petrescu: „Cam viciere”

Duelul dintre Universitatea Craiova și FCSB a avut o mulțime de faze controversate. Mai mult decât atât, primele goluri ale partidei au fost marcate din penalty, urmate de un autogol spectaculos al lui Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a postat un mesaj pe Facebook prin care îi cere explicații centralului Radu Petrescu. Arbitrul nu a acordat lovitură de la 11 metri, așa cum susține MM Stoica, în urma duelului dintre Andrea Compagno și Bogdan Mitrea, din minutul 48.

”Alo, domnu’ Radu Petrescu (care te uiți foarte atent) și domnu’ Chivulete de la VAR, e procedeu de lupte ce face Mitrea cu Compagno. Nu chiar ce i s-a întâmplat lui Dawa cu Anderlecht, dar tot penalty. Iar, având în vedere că bate bine al nostru, cam viciere. Că se făcea 2-1 pentru noi…”, a scris MM Stoica în mesajul postat.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali critică, de asemenea, arbitrajul lui Radu Petrescu

MM Stoica nu este singurul nemulțumit de hotărârile lui Radu Petrescu din partida de duminică seara. Gigi Becali a susținut că FCSB a avut două penalty-uri neacordate. 

„Noi am mai avut două penalty-uri, la Compagno. La una îl ia pe Compagno și-l pune jos, apoi alta când îl împinge. Eu nu sunt mulțumit de Petrescu, au mai fost galbene clare. Screciu l-a călcat de două ori pe Cordea. Bine, nu Petrescu ne-a pierdut meciul ăsta”, a mărturisit patronul lui FCSB.

ADVERTISEMENT

Deși Gigi Becali e convins că echipa își va reveni, nu de aceeași părere este fostul căpitan al „roș-albaștrilor”. Florin Tănase nu crede că FCSB se mai poate bate la titlu în stagiunea actuală.

Sunt perioade și perioade la cluburi, nu traversează o perioadă atât de bună, dar sunt convins că își vor reveni. M-am uitat la meciuri, nu știu dacă arată mai rău fără mine. Mă bucur că s-au calificat în grupă europeană după atâția ani.

ADVERTISEMENT

Acum trebuie să se axeze pe campionat, au pierdut multe puncte. Realist vorbind, nu se mai pot gândi la titlu, este diferență mare. Dacă vor începe să lege victoriile, pot spera. Cu ajutorul spectatorilor Peluzei Nord, cu siguranță pot reveni”, au fost declarațiile lui Florin Tănase.

Gigi Becali taie și spânzură după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Dacă mai fac un campionat prost desființez echipa”

FCSB se află în zona roșie a clasamentului, pe locul 14, cu doar 8 puncte în 9 partide. Startul dezastruos din campionat a fost compensat cu evoluțiile bune ale „roș-albaștrilor” din Europa, unde s-au calificat în grupele Conference League.

Totuși, pentru Becali, obiectivul principal este calificarea în play-off, iar latifundiarul crede că FCSB poate urca pe locurile 1-6.

„Ce perspectivă, dacă avem opt puncte? Singurul lucru pe care ni-l dorim e play-off-ul. Altfel, am mai pierdut un an. Eu nu cred că pierdem play-off-ul, dar trebuie să batem Petrolul și să câștigăm meciurile restante și trecem pe 6.

Noi nu avem luptă cu CFR Cluj, cu Craiova. Lupta noastră e cu Petrolul. Cu Petrolul ne batem, cu Sepsi, cu UTA. Eu, dacă am bani, o să continui activitatea încă un an, doi ani. Eu sunt mulțumit, având în vedere că la fotbal toată lumea dă faliment.

Nu sunt supărat dacă fac un campionat prost, dar dacă îl fac și pe al doilea eu desființez echipa. Acum am bani, nu am probleme”, au fost cuvintele lui Becali, pentru Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru „1 solist și peste 1,5 goluri” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT