Sport

MM Stoica a luat „foc” după greșelile de arbitraj din FC Voluntari – U Cluj 0-0: „E inadmisibil! Să explice Vassaras de ce au pierdut două puncte”

MM Stoica a luat „foc” după greșelile de arbitraj din FC Voluntari - Universitatea Cluj, scor 0-0, explicând că „șepcile roșii” au pierdut două puncte.
26.08.2022 | 21:32
MM Stoica a luat foc dupa greselile de arbitraj din FC Voluntari  U Cluj 00 E inadmisibil Sa explice Vassaras de ce au pierdut doua puncte
MM Stoica a luat „foc” după greșelile de arbitraj din FC Voluntari - U Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a contestat decizia arbitrului de a nu dicta lovitură de la 11 metri la respingerea cu mâna în careu a lui Ricardinho la șutul lui Marius Briceag.

MM Stoica a luat „foc” după greșelile de arbitraj din FC Voluntari – U Cluj

MM Stoica a luat „foc” după greșelile de arbitraj care au avut loc în partida dintre FC Voluntari și Universitatea Cluj, contestând vehement penalty-ul neacordat pentru „șepcile roșii”.

ADVERTISEMENT

Mai precis, în minutul 33 Marius Briceag a șutat spre poarta ilfovenilor, iar mingea a fost respinsă cu mână de Ricardinho, care se afla în careu.

Reluările TV au arătat că fotbalistul lui FC Voluntari a făcut henț în careu, însă cei din camera VAR au decis că nu este o fază de penalty, motiv pentru care nu l-au chemat pe „central” la margine să revadă faza.

ADVERTISEMENT

„Este inimaginabil să treci cu vederea această fază. L-as ruga fierbinte pe Kyros Vassaras să ne explice această fază, din cauza căreia U Cluj a pierdut poate două puncte. N-ai cuvinte!”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

Mihai Stoica a mai avut o fază pe care a contestat-o, și anume iertarea lui Romario Pires din minutul 73, când mijlocașul a avut un atac dur asupra lui Cristi Costin:

ADVERTISEMENT

„Pentru mine e cartonaș roșu! E un atac foarte periculos. Se duce cu piciorul peste minge!”.

Eugen Neagoe vrea să o ducă pe U Cluj în play-off

U Cluj a obținut primul punct după patru etape, iar Eugen Neagoe, venit la echipă recent, a spus că obiectivul său este să ducă echipa în play-off:

„Cred că am făcut o primă repriză destul de bună. Dacă eram mai atenţi marcam, cu toate că n-am avut multe ocazii.

ADVERTISEMENT

La ultima pasă, dacă eram mai atenţi, puteam înscrie. Chipciu şi Ely puteau marca două goluri fiecare, dacă erau mai atenţi, chiar vorbeam cu ei. În repriza a doua am făcut multe greşeli, cei de la Voluntari au presat, după care cred că iar am avut momente mai periculoase. 

Băieţii merită felicitări, nu am jucat ce mi-aş fi dorit, aş vrea să nu mai avem emoţii când mingea e la adversar. Putem îndrepta lucrurile, vreau să le mulţumesc suporterilor şi îi aştept în număr şi mai mare pe Giuleşti în etapa următoare cu Rapid”.

„Echipa poate rămâne în prima ligă şi sezonul următor putem fi o echipă puternică, care să ajungă în play-off. Dacă nu ajungem în play-off, eu părăsesc corabia”, a mai spus Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT