Fotbal intern

MM Stoica a răbufnit la pauză: „Dacă ăsta e penalty, eu am pierdut timpul degeaba în fotbal. 28 ani”. Ce a spus la finalul partidei

03.10.2020 | 22:57
MM Stoica a rabufnit la pauza Daca asta e penalty eu am pierdut timpul degeaba in fotbal 28 ani Ce a spus la finalul partidei
ADVERTISEMENT

MM Stoica, managerul general a răbufnit pe o rețea de socializare în pauza meciului FCSB – Dinamo București.

Echipa condusă de pe banca tehnică a condus cu 2-0, pentru ca mai apoi să se vadă egalată.

Adam Nemec a reușit primul gol pentru Dinamo, de la revenire sa, atacantul slovac a egalat  în derby-ul cu FCSB, după o centrare venită de la Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT

MM Stoica răbufnește: “Dacă ăsta e penalty, eu am pierdut timpul degeaba în fotbal. 28 ani.”

Managerul general de la FCSB a fost complet nemulțumit de penalty-ul acordat celor de la Dinamo de către Radu Petrescu, centralul acestei partide.

”E prima dată când scriu la pauza unui meci. Dacă ăsta e penalty, eu am pierdut timpul degeaba în fotbal. 28 ani.”, a postat MM Stoica pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Penalty-ul acordat a fost transformat de Borja Valle în minutul 26, astfel Dinamo a redus diferența pe tabela de marcaj. Reluarile tv au arătat că lovitura de pedeapsă a fost acordată corect, aceasta fiind și părerea fostului mare arbitru Ion Crăciunescu.

Mihai Stoica conflict cu Cosmin Contra în timpul meciului

MM Stoica a intrat și într-un conflict la distanță cu Cosmin Contra în momentul acordării penalty-ului.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a fost auzit țipând către tribune și folosind apelative dure după faza din care Dinamo a primit penalty.

FCSB a primit un penalty inventat în repriza a doua, minutul 75, transformat de Florin Tănase, la aceeași fază fiind eliminat și Isma Lopez, fundașul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

După golul marcat de Tănase pentru 3-2, MM a izbucnit in lacrimi., camerele TV l-au surprins tensionat inaintea execuției, apoi Stoica nu s-a mai putut abține din lacrimi.

„Cea mai tare victorie din derby din viața mea”

Managerul general al FCSB-ului a revenit la finalul partidei cu o nouă postare, în care spune că această victorie contra lui Dinamo este cea mai tare din viața sa.

E cea mai TARE victorie în derby din viața mea. Și am avut multe. Chiar și în finala Cupei. Dar tot asta-i mai tare! ❤️?

Geplaatst door Mihai Stoica op Zaterdag 3 oktober 2020

„E cea mai TARE victorie în derby din viața mea. Și am avut multe. Chiar și în finala Cupei. Dar tot asta-i mai tare”, a spus Mihai Stoica pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: