Sport

MM Stoica a râs din nou de Dan Petrescu: „Am auzit că Pyunik a avut bufet suedez. Sper să jucăm în Albania, că e charter mai ieftin”

MM Stoica a râs din nou de Dan Petrescu, după ce antrenorul campioanei României a spus că Pyunik Erevan, adversarii din preliminariile Ligii Campionilor, au avut charter la Cluj.
14.07.2022 | 10:09
MM Stoica a ras din nou de Dan Petrescu Am auzit ca Pyunik a avut bufet suedez Sper sa jucam in Albania ca e charter mai ieftin
MM Stoica a râs din nou de Dan Petrescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a continuat ironiile și a spus că cei de la Pyunik au avut chiar și bufet suedez la micul dejun.

MM Stoica a râs din nou de Dan Petrescu

MM Stoica a râs de Dan Petrescu după declarațiile antrenorului înaintea returului cu Pyunik Erevan: „Nu a fost o replică dură la adresa noastră, ci la adresa lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Valeriu Argăseală e cel care se ocupă de această situație, dar acum e în concediu, eu mă ocup de deplasarea pe care o vom avea în Georgia sau în Albania, pentru că trebuie să am grijă de charter, de camere single”.

„Am și o informație de ultim moment de la Cluj, Pyunik a avut bufet suedez, a avut un buget mare pentru deplasarea asta.

ADVERTISEMENT

Eu acum aștept și țin mai mult cu Partizani, pentru că un charter în Albania ne costă 45.000 de euro, iar în Georgia ne costă 75.000 de euro”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

Declarațiile amuzante ale lui Dan Petrescu înainte de returul cu Pyunik Erevan

Dan Petrescu a avut o conferință de presă în stilul caracteristic înainte de returul cu Pyunik Erevan, în care și-a lăudat adversarii pentru că au avut charter spre Cluj și pentru că s-au cazat la un hotel bun din oraș.

ADVERTISEMENT

„Ultima oară când o echipă din Armenia a venit în Cluj, au făcut 10 ore, acum au venit cu un charter de două zile și stau la un hotel foarte bun de aici, cu 41 de camere single.

Totul e posibil în fotbal. Ce a fost nu mai contează, nici că am pierdut ultimul meci, nici că am câștigat campionatul. Cel mai important meci pentru un antrenor e următorul.

ADVERTISEMENT

Nu mai există echipe mari, mai ales în Champions League și CFR-ul a pierdut cu o echipă din Luxemburg și a jucat de la egal la egal cu o echipă din Malta”, a mai spus Dan Petrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,40 este cota pentru „peste 3,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT