Sport

MM Stoica a tras o concluzie dură pentru U Craiova: „Au probleme fizice mari, dar și în defensivă!”

MM Stoica a comentat partida dintre Universitatea Craiova și Sepsi, scor 2-2, în care a remarcat mai multe probleme ale oltenilor din defensivă și din punct de vedere fizic.
16.07.2022 | 00:45
MM Stoica a tras o concluzie dura pentru U Craiova Au probleme fizice mari dar si in defensiva
MM Stoica a tras o concluzie dură pentru U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României nu trage în schimb concluzii despre viitorul echipelor după un singur meci, dar a taxat o declarație a lui Alexandru Mateiu.

MM Stoica a tras o concluzie dură pentru U Craiova

MM Stoica a comentat partida dintre Universitatea Craiova și Sepsi, scor 2-2, trăgând o concluzie dură la adresa oltenilor, și anume că jucătorii nu sunt bine din punct de vedere fizic și a remarcat și problemele din defensivă:

ADVERTISEMENT

„Deși era 2-0 în minutul 70 pentru Craiova, consider că Sepsi a fost cea care merita să conducă în acel moment. Craiova a arătat că are mari probleme fizice și probleme defensive.

Întreb și eu, unde au fost fundașii centrali la golul doi? Pe Mateiu l-am văzut, dar l-a văzut și VAR-ul”.

ADVERTISEMENT

„Dacă intram în fotbal ieri, ne grăbeam să tragem concluzii, dar nu are nicio relevanță meciul ăsta.

E greu să vorbești după un meci, știm ce transferuri s-au făcut. Sepsi e clar o contracandidată pentru play-off. A intervenit foarte bine VAR-ul, de-asta l-am așteptat, pentru că fără el astfel de faze precum eliminarea lui Mateiu ar fi scăpat nesancționate”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare gravă declarația lui Mateiu!”

Alexandru Mateiu a vorbit la finalul meciului, în care a fost protagonistul primei faze decise de VAR în SuperLiga, iar mijlocașul oltenilor a spus că a rămas plăcut impresionat de felul în care a jucat echipa.

Mihai Stoica este de părere că Universitatea Craiova nu a jucat deloc atât de bine cum a relatat Mateiu și a spus că i se pare o declarație gravă făcută de mijlocașul oltenilor

ADVERTISEMENT

„Mi se pare gravă declarația lui Mateiu, că nu se aștepta să joace atât de bine echipa, pentru că mie mi s-a părut că nu a jucat deloc bine”, a mai spus MM Stoica.

„Am făcut cred un meci bun și nu mă gândeam că o să jucăm atât bine. E frustrarea mare pentru că nu meritam să fim egalați de la 2-0”, a fost declarația lui Alexandru Mateiu care l-a deranjat pe MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru KF Vllaznia – Universitatea Craiova: 4,00 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT