Sport

MM Stoica a vorbit despre situația grea prin care trece FCSB în campionat: „Au fost multe erori individuale!”. A spus și care e viitorul lui Nicolae Dică

MM Stoica a vorbit despre înfrângerea suferită de FCSB în duelul cu Farul Constanța, scor 1-3, comentând situația grea prin care echipa trece în campionat.
01.09.2022 | 20:49
MM Stoica a vorbit despre situatia grea prin care trece FCSB in campionat Au fost multe erori individuale A spus si care e viitorul lui Nicolae Dica
MM Stoica speră ca FCSB să își revină în campionat. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este de părere că jucătorii trebuie să se mobilizeze și să treacă cu bine prin pasa proastă a echipei din campionat.

MM Stoica a vorbit despre situația grea prin care trece FCSB în campionat

MM Stoica a vorbit despre ultima înfrângere a FCSB-ului în campionat, în duelul cu Farul, scor 1-3, partidă în care vicecampioana României a primit două goluri în prima repriză.

ADVERTISEMENT

„La noi era deranj și înainte de meciul cu Farul. Am avut cea mai bună echipă la dispoziție, mai puțin Edjouma, care a avut probleme cu spatele, dar cred că va juca joi.

Când e să se aleagă praful… dar mai rar să se întâmple ca la noi. Au fost prea multe erori individuale totuși, asta ține de blocajul mental al jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Coman s-a mișcat foarte bine și a dat dovadă de spirit de sacrificiu, asta apropo de unii foști fotbaliști care comentează că nu e lider. Ba e lider. E printre puținii jucători cărora nu ai ce să le reproșezi”.

„Cordea a avut o ocazie monumentală la 0-0. În rest, jocul a suferit, am avut posesia, dar nu contează asta. Puteam intra în meci la 1-2, dar a venit acea eroare și am primit al treilea gol. E blocaj, dar vom ieși din acest blocaj.

ADVERTISEMENT

Noi am fost obișnuiți să vedem câte puncte ne despart de CFR sau, în rare momente, de U Craiova. Acum ne uităm la câte puncte ne despart de locul șase. Avem un joc în mână, e extraordinar pentru noi că am reușit să amânăm meciul cu CFR Cluj.

Noi vom juca 3 meciuri în 6 zile și 4 meciuri în 10 zile, ăsta va fi programul nostru”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Nu se pune problema să plece Dică!”

„Uitați-vă câți jucători, după accidentarea lui Ovidiu Popescu, au evoluat pe poziția lui. Nu pot să critic jucătorii, nu ar fi corect. 

Compagno e singurul câștig evident de la meciul ăsta, cred că ne va ajuta mult. Hagi a pregătit jocul excepțional, la un moment dat eram sandwich. N-am ce să-i reproșez lui Cătălin Popa”, a continuat MM Stoica.

„E o mică mare confuzie, nu e o mare diferență între 4-2-3-1 și 4-3-3. Triunghiul de mijlocași e aceeași, dar poziționată altfel.

Când Cordea juca la echipa națională de juniori, el juca număr 10. Am avut atunci o discuție cu cei de la Cluj să-l transferăm, dar după a plecat în Italia, la Novara.

După meci îți verși amarul, așa fost la Dică. N-a spus că va pleca. Nu se pune problema, el va rămâne. Olaru a avut fluctuații, poți spune asta, dar sub nicio formă nu poți spune că e în criză.

N-a făcut un meci extraordinar, dar în afară de Coman și Compagno nimeni nu s-a ridicat la nivelul lui. N-am fost bine, dar cred că ne vom reveni, pentru că obiectivul de Europa l-am atins”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „ambele marchează” la West Ham United – FCSB. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT