Sport

MM Stoica amenință după ce FCSB-ului i s-a interzis accesul pe Ghencea: „Poate se va răspunde penal!”

MM Stoica a avut un mesaj dur după ce FCSB-ului i s-a interzis accesul pe Ghencea și îi avertizează pe guvernanți că pot pierde voturi la viitoarele alegeri din cauza acțiunilor lor.
04.05.2022 | 19:40
MM Stoica ameninta dupa ce FCSBului i sa interzis accesul pe Ghencea Poate se va raspunde penal
MM Stoica, mesaj dur după ce FCSB-ului i s-a interzis accesul pe Ghencea. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului i-a ironizat și pe suporterii CSA Steaua, despre care a spus că sunt câteva sute și că reprezintă un număr neimportant de luat în seamă.

MM Stoica amenință după ce FCSB-ului i s-a interzis accesul pe Ghencea

MM Stoica a avut un mesaj dur după ce FCSB a încercat să stabilească meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a campionatului pe stadionul din Ghencea, însă accesul nu i-a fost permis echipei patronate de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Ce nu înțeleg guvernanții ăștia care ne interzic abuziv să jucăm în orașul nostru pe un stadion construit din bani publici este că astfel își atrag antipatia milioanelor de suporteri steliști.

Iar asta se traduce în voturi, probabil singurul aspect care i-ar interesa pe cei care s-au făcut stăpâni pe România în momentul de față.

ADVERTISEMENT

E la fel de adevărat că-și vor câștiga simpatia sutelor de suporteri «ceseaiști», dar un calcul sumar relevă insignifianța acestui aspect. 

Asta ca să nu mai vorbim că poate cineva va răspunde și penal. Au mai fost unii care s-au crezut intangibili. Și cât de tangibili s-a dovedit că erau…”, a scris MM Stoica pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

FRF a mutat meciurile naționalei de pe Ghencea, din cauza ultrașilor CSA Steaua

Între timp, Federația Română de Fotbal a decis să mute meciurile echipei naționale de pe arena din Ghencea în Giulești, și anume trei meciuri din Liga Națiunilor și finala Cupei României.

Decizia a fost luată ca urmare a meciului amical dintre România și Grecia, scor 0-1, partidă în care ultrașii CSA Steaua au început să-i huiduie pe jucătorii proveniți de la FCSB, inclusiv pe Octavian Popescu, aflat la debutul în prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

Astfel, atmosfera la primul meci al României pe noua arenă din Ghencea a fost „știrbită” de comportamentul bizar al fanilor echipei din eșalonul secund, care și-au purtat „războaiele anti-FCSB” în timpul partidei.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 3,10 este cota pentru „ X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT