Sport

MM Stoica a spus care va fi viitorul lui Andrei Vlad la FCSB: „Mă doare, că știu cât a muncit! Trebuie să vină rândul altcuiva”

MM Stoica a vorbit despre viitorul lui Andrei Vlad la FCSB și a anunțat că Ștefan Târnovanu va apăra în perioada următoare pentru vicecampioana României.
05.03.2022 | 12:12
MM Stoica a spus care va fi viitorul lui Andrei Vlad la FCSB Ma doare ca stiu cat a muncit Trebuie sa vina randul altcuiva
ADVERTISEMENT

Managerul general al „roș-albaștrilor” a vorbit și despre evoluția lui Octavian Popescu, pe care îl consideră în continuare unul dintre cei mai talentați fotbaliști alături de care a lucrat.

MM Stoica a spus care va fi viitorul lui Andrei Vlad la FCSB

MM Stoica a spus care va fi viitorul lui Andrei Vlad, după gafa din meciul cu FC Argeș, după ce Gigi Becali a anunțat că vrea să renunțe la el, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK:

ADVERTISEMENT

„Coman nu e Coman încă, vine după o perioadă foarte lungă de inactivitate. A fost o accidentare foarte ciudată la el. Profesorul care l-a operat, a operat doi jucători la noi. Așa a fost la noi. Parcă suntem blestemați!

Vlad a făcut o greșeală impardonabilă! Mă uitam anul trecut la un Liverpool-Manchester City și Alisson a gafat de două ori așa. Vlad s-a răzgândit și a lovit greșit mingea.

ADVERTISEMENT

Da, trebuia schimbat la pauză, pentru că e indiscutabil că trebuie să aibă șansa lui și Târnovanu. E un lucru cert, era normal să prindă o repriză și Târnovanu. Dacă ar fi fost doar o greșeală în sezonul ăsta, rămânea, dar așa a mai greșit și cu Craiova”.

„Meciul ăsta îl va apăra Târnovanu. Îți dorești ca Târnovanu să nu mai dea poarta, pe de altă parte eu îl știu bine pe Vlad și mă doare inima pentru el, știu cât a muncit, dar greșelile astea se văd.

ADVERTISEMENT

La portar se vede rău orice greșeală, ar fi o presiune mult prea mare acum ca el să rămână în poartă.

Nu cred că va fi lăsat liber în vară, e totuși un portar în vederile selecționerului, are 23 de ani încă neîmpliniți, portarii se maturizează greu.

ADVERTISEMENT

Îmi pare foarte rău, nu va fi sacrificat, dar trebuie să vină rândul altcuiva, că n-ar fi corect”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

„O să fim mândri că suntem contemporani cu Tavi Popescu!”

MM Stoica l-a lăudat pe Octavian Popescu, despre care spune că va ajunge un fotbalist important la o echipă mare din străinătate: „Am discutat cu Mihai Pintilii, nu am jucat atât de rău.

Noi am început discuția cu Cât de fotbalist e Octavian. Cine îl vede jucând slab, nu are treabă cu fotbalul.

Eu cred că în poziția asta poate da un randament mai bun. El are și viziune, ceea ce nu au mulți fotbaliști în lume, are un serviciu excepțional”.

„E un copil care suferă doar pentru echipă, el nu joacă pentru el, joacă doar pentru echipă. O să fim bucuroși să spunem că suntem contemporani cu el, e un copil de mare talent”, a mai spus managerul general al FCSB-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 5,00 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT