Fotbal intern

MM Stoica, atac la olteni și Victor Piţurcă: “În Europa are o semi performanţă, atât: a eliminat pe «Sautanton»! Pentru mine, adevărata Universitatea este a lui Mititelu”

15.09.2019 | 19:40
MM Stoica atac la olteni si Victor Piturca In Europa are o semi performanta atat a eliminat pe Sautanton Pentru mine adevarata Universitatea este a lui Mititelu

Victor Pițurcă va redebuta în fotbalul românesc duminică seară, împotriva celor de la FCSB. Mihai Stoica, fostul director sportiv al vicecampioanei, declară că fostul selecționer nu ar putea schimba prea mult în bine rezultatele Universității, bazându-se pe rezultatele modeste din cupele europene înregistrate de Pițurcă.

Mihai Stoica îl atacă pe Victor Pițurcă înainte de U Craiova – FCSB

Universitatea Craiova întâlnește FCSB în derby-ul etapei a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1. Fostul director sportiv al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, nu crede în proiectul ambițios al lui Victor Pițurcă în Bănie, aducând ca argumente rezultatele din cupele europene înregistrate de fostul selecționer.

Pot să vorbesc de Olăroiu, de Zenga, de Protasov, de Reghecampf, de Răzvan Lucescu, şi sunt toţi antrenori care au făcut performanţe în cupele europene! Piţurcă în Europa are o semi performanţă: a eliminat pe Southampton. Sau… Sautanton! Cred că cele 130 de meciuri disputate în Europa de echipele în perioada în care am activat, îmi dau dreptul să spun aceste lucruri. Eu la performanţe europene mă rezum, alea contează! E complet diferit să fii selecţioner, decât antrenor de club. Sunt antrenori care au spus că nu mai vor să fie selecţioneri pentru că nu mai suportă să stea degeaba!”, a declarat Mihai Stoica la Realitatea Tv.

Mihai Stoica a părăsit postul de director sportiv de la FCSB în această vară. Sursă Foto: Sportpictures
Mihai Stoica a părăsit postul de director sportiv de la FCSB în această vară. Sursă Foto: Sportpictures

“Adevărata Universitatea Craiova este la Mititelu”

Mihai Stoica a comentat și disputa dintre Adrian Mititelu și conducătorii echipei din Casa Pariurilor Liga 1 din Craiova. Fostul director sportiv al FCSB-ului este de părere că formația din Liga 3 este continuatoarea Universității Craiova. În plus, Stoica declară că FCSB este favorită pentru a câștiga duelul de duminică, disputat pe Ion Oblemenco.

Pe mine mă distrează emulaţia asta oltenească. Când Universitatea aia adevărată, a lui Mititelu, că pentru mine aia din Liga a treia e continuatoarea, bătea cu 4-0 pe Iaşi, auzeam că se bate la titlu. Cam aşa şi cu emulaţia creată acum. Să vedem dacă pot trece de complexul FCSB. Pentru mine, Steaua (n.r. FCSB) e favorită diseară“, a precizat Stoica.